SREČNA NOVICA

Po filmski poroki postala mamica

Objavljeno: 27.03.2016 14:41Posodobljeno: 27.03.2016 14:42

Po štirinajstih letih prihaja še druga obilna grška poroka.

Moja obilna grška poroka je leta 2002 osvojila kinematografe, romantična komedija je nepričakovano požela odlične kritike, zasedba, v kateri ni bilo niti enega zvenečega hollywoodskega imena, pa se je neverjetno prikupila oboževalcem.

Prav zato je mnoge dolga leta presenečalo, zakaj se ustvarjalci niso odločili za nadaljevanje, pred kratkim pa so le prišli na svoj račun. Nia Vardalos, scenaristka in glavna igralka, ki je navdušence končno osrečila z drugim delom prisrčne zgodbe o ljubezni in družini, je v nedavnem intervjuju razodela, zakaj smo na nadaljevanje čakali kar 14 let. 
»Moje sanje so bile posneti drugi del. Ampak še večje sanje so bile zame, da bi si ustvarila družino,« je pojasnila Nia, ki je bila v zadnjem desetletju dejavna kot scenaristka in igralka, napisala je tudi knjigo, toda grško poroko je postavila na stranski tir. »Jasno je bilo, da bo v drugem delu v ospredju Toulino in Ianovo družinsko življenje – jaz pa še nisem imela družine. Če nimaš otroka, se težko postaviš v kožo staršev, zato sem se bala, da zgodba ne bo prepričljiva. Poleg tega sem si srčno želela postati mati, za to sem bila kariero pripravljena obesiti na klin,« se spominja Nia, ki je zdaj mamica desetletne Ilarie.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.