ZIBALA BO

Paris Hilton bo teta

Objavljeno: 16.01.2016 15:16Posodobljeno: 16.01.2016 15:18

Nicky Hilton pol leta po poroki že v blagoslovljenem stanju.

Že pred več kot tremi leti se je začelo šepetati, da si divja Paris Hilton kljub svojemu zabavljaškemu življenjskemu slogu v resnici želi le eno. Družino. Moža in otroke. A medtem ko sama še ni našla pravega, s katerim bi se želela ustaliti, bo zdaj od blizu lahko spremljala, kaj pomeni biti mati. V trebuščku njene mlajše sestre Nicky Hilton Rothschild, ki je pred komaj pol leta zakorakala pred oltar z Jamesom Rothschildom, je namreč začelo rasti novo življenje. »Nicky je vsa iz sebe ob navdušenja. Z Jamesom sta veselo vest že začela deliti z družino in tesnimi prijatelji,« je povedal vir. Kar pomeni, da bo Paris bo že kmalu postala teta in nečaka ali nečakinjo zagotovo razvajala do onemoglosti.

Nista se zaletela. Vse je potekalo že skoraj po predpisih. Ko sta se mlajša dedinja Hiltonovega imperija in James iz klana Rothschildovih uzrla na poroki Petre Ecclestone, mlajše hčerke mogotca formule ena Bernieja Ecclestona, sta se sprva dolga tri leta spoznavala in pustila, da njuna ljubezen raste in se krepi.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.