SPODBUDA

Ob pomoči dojenčice napisala prvo knjigo

Objavljeno: 13.02.2016 17:05Posodobljeno: 13.02.2016 17:05

Kelly Clarkson ni le uspešna glasbenica, temveč tudi nadarjena pisateljica.

Osvojila je že vse glasbene nagrade, zdaj se je podala še v pisateljske vode: Kelly Clarkson potrjuje, da je resnično vsestransko nadarjena umetnica.

Novopečena mamica, ki pod srcem nosi že drugega otroka, je ob pomoči in izjemni spodbudi hčerke River Rose spisala otroško knjigo. River Rose in čarobna uspavanka je naslov knjižnega prvenca 33-letnice, ki bo literarnemu svetu zanesljivo ponudila še katero mojstrovino, napovedujejo njeni ponosni najbližji, ki so še razodeli, da bo knjiga na policah oktobra letos. »Začelo se je z dnevnikom hčerkinih prigod,« je pojasnila še Kelly. »River Rose ogromno potuje z menoj, obiskala je že Veliko Britanijo, Azijo in Avstralijo, a spominov na te dogodivščine ne bo imela, saj je mnogo premlada. Zato sem si začela med poleti zapisovati zanimivosti, te pa sem povsem spontano povezala v zgodbo.«

Želi si, da bi knjiga navdihnila vse male nadobudneže k zanimivim pustolovščinam in raziskovanju, ki jih je v življenju 19-mesečne River Rose resnično veliko. »Nikoli se ne smejo odpovedati sanjam,« poudarja Kelly, ki priznava, da ima s hčerko sicer polne roke dela.

Pri literarnem ustvarjanju jo predano podpira tudi mož Brandon Blackstok, je poudarila glasbenica, ki je izjemno zadovoljna s sodelovanjem z Lauro Hughes. Še namignimo, zgodba o River Rose, ki bo izšla pri založbi Harper Collins, pripoveduje o deklici, ki je tako vznemirjena po prvem obisku v živalskem vrtu, da zvečer kar ne more zaspati, mamina uspavanka pa jo potem pospremi na čarobno potovanje.