JE V PRIČAKOVANJU

Ni noseča, a že opremlja sobico

Objavljeno: 22.11.2017 14:35Posodobljeno: 22.11.2017 14:36

Zaljubila sta se leta 2009 med snemanjem filma.

Po nekaterih vražah bodoči starši ne bi smeli opremiti sobice do prihoda malčka. No, vsaj do konca ne, zibka naj bi novorojenčka čakala v kakšnem drugem prostoru. Na to pa se Miley Cyrus in Liam Hemsworth očitno požvižgata. Kajti čeprav zvezdnica še niti v blagoslovljenem stanju ni – ali pa to izjemno dobro skriva –, naj bi se z ljubljenim že lotila opremljanja otroške sobice do zadnje podrobnosti, celo tega, kakšno zibelko bo imel njun otročiček prihodnosti.

Odločila sta se že celo, kakšno zibko si želita. Miley se je zaljubila v idejo, da bi imela malce starodobno.

Njuna zveza je bila najmanj viharna, s kupom prekinitev in obnavljanja ljubezni, celo z razdrto zaroko leta 2013. A čeprav se je tedaj zdelo, da je njuni mladi ljubezni, ki se je vnela leta 2009, dokončno odklenkalo, sta na začetku lanskega leta spet našla pot drug k drugemu. Tokrat očitno za vselej, saj naj bi njuna čustva postajala le vse močnejša, kar sta že potrdila z zaroko. In če je verjeti šepetu in ujemajočima se prstanoma na rokah, naj bi pred tedni celo skrivaj skočila v zakon. Naslednji logični korak je lastna družinica. Po tem naj bi zaljubljenca tako hrepenela, da sta eno spalnico že začela preurejati v sobico za novorojenčka.

Avgusta je zapravila sedem milijonov za nakup hiše s petimi spalnicami, štirimi kopalnicami in bazenom, a se je Miley že lotila prenove. "Niti besedice ali namiga sicer še ni o njeni morebitni nosečnosti, a vsekakor si želi hitro in kmalu zanositi. Zato sta se z Liamom že lotila opremljanja otroške sobice, pri čemer se neizmerno zabavata. Odločila sta se že celo, kakšno zibko želita. Miley se je zaljubila v idejo, da bi imela malce starodobno," je povedal vir. 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja