POROKA

Nekdanja manekenka in ostareli mogotec dahnila da

Objavljeno: 05.03.2016 16:04Posodobljeno: 05.03.2016 16:04

Medtem ko je potekal obred v ožjem krogu in ga je par skrival pred javnostjo do zadnjega, so na cerkveno poroko vabljeni tudi mediji.

  • Srečna mladoporočenca
  • Srečna mladoporočenca
  • Srečna mladoporočenca

Avstralsko-ameriški medijski mogotec Rupert Murdoch in nekdanja manekenka Jerry Hall sta se poročila. Po navedbah britanske tiskovne agencije PA sta 84-letnik in 59-letnica usodni da dahnila na poročnem obredu v ožjem krogu v londonskem dvorcu Spencer House. Sobotni poročni obred pa je napovedan v cerkvi St. Bride v Londonu.

Nevesta je po poročanju britanskih medijev na poroki v dvorcu iz 18. stoletja nosila svetel plašč, mornarsko modro krilo in čevlje brez pete, ženin pa je bil oblečen v temno modro obleko.

Medtem ko je obred potekal v ožjem krogu in ga je par skrival pred javnostjo do zadnjega, so na cerkveno poroko vabljeni tudi mediji.

Pohitela sta: par lani poleti, januarja zaroka

Murdoch in Hallova sta par postala lani poleti, zaročila pa sta se januarja v Los Angelesu.

Za igralko in nekdanjo manekenko bo to prvi zakon. Sicer se je na Baliju poročila s pevcem skupine Rolling Stones Mickom Jaggerjem, s katerim ima štiri otroke, a je sodišče njun zakon razveljavilo.

Murdoch pa se je tokrat poročil že četrtič – s prejšnjimi tremi ženami ima šest otrok. Nazadnje je bil poročen s pol stoletja mlajšo Wendi Deng, s katero sta se poročila leta 1999 in ločila leta 2013.

Povezane vsebine