V ZAKONSKI STAN

Natasha še to poletje pred oltar, a z drugim, kot je načrtovala

Objavljeno: 13.08.2017 09:38Posodobljeno: 13.08.2017 09:39

Intimna, a ne tudi skromna poroka na Ibizi za pevko skupine Atomic Kitten. Ima štiri otroke, z zaročencem Charlesom Gayem zdaj načrtujeta petega.

Odkar je novembra lani zadonela vest o zaroki med pevko Natasho Hamilton in Charlesom Gayem – le pol leta po njeni nenadno razdrti zaroki z Ritchiejem Nevillom –, sta golobčka kolebala med italijanskim Sorentom, od koder se odpira razgled na pravljični neapeljski zaliv, ter malce bolj zabavljaško Ibizo. Zdaj sta se naposled odločila – Ibiza naj bo! Na španskem otoku, razvpitem po divjem nočnem življenju, bosta namreč stopila pred oltar, na pot zakonskega življenja pa ju bo spremila le peščica najbližjih.

Lepotička, ki je zaslovela kot članica britanske glasbene trojke Atomic Kitten, ne verjame v eno samo ljubezen, le enega gospoda Pravega. »Ljudje so preveč osredotočeni, že zakoreninjeni v miselnosti, da lahko v življenju ljubijo le eno osebo. Jaz v to ne verjamem. V svojih razmerjih sem doživljala vzpone in padce, a si zaslužim svoj srečni konec,« pravi mati štirih. Prvorojenec Josh ji je leta 2002 privekal na svet v razmerju z lastnikom nočnega kluba Franom Cosgrovom, dve leti pozneje je njena ljubezen s plesalcem Gavinom Hatcherjem obrodila drugorojenca Harryja. Pred desetletjem je prvič stopila pred oltar in tri leta pozneje z možem Riadom Errajijem pozdravila sinka Alfija. A niti ta ljubezen ni obstala, saj sta 2013. že podpisovala ločitvene papirje, Natasha pa je hitro našla uteho v objemu glasbenega kolega Ritchieja Nevilla, s katerim je leto pozneje dobila svojo prvo deklico, danes triletno Ello. A čeprav se je zazdelo, da se bo lepotica vendar umirila, saj sta z Ritchiejem, ki ji je lani nataknil zaročni prstan, načrtovala poroko v tem letu, sta že lanski marec zaroko nenadoma preklicala. Le pol leta pozneje, novembra 2016, pa je že obljubila Charlesu, da bo z njim preživela preostanek življenja. Še več, pogovarjata se celo o povečanju njene že tako velike družine. »Oba si želiva otroka, a najprej se morava poročiti,« je razkrila rjavolaska, ki očitno že načrtuje peto nosečnost. Tudi ker je videla, kako dobro je njen izvoljenec sprejel njene štiri otroke iz prejšnjih razmerij. »Prihajam iz velike, tesno povezane družine in si že od nekdaj želim kopice otrok,« je povedal skorajšnji ženin in pridal, da je otroke ljubljene spoznal šele, ko sta bila oba prepričana, da imata skupno prihodnost. To pa se je dogodilo precej hitro, saj je bila v enem trenutku zaročena z Ritchiejem, v drugem pa z njim. A držala se bo prvotnega načrta poroke v tem letu. Le da jo bo pred oltarjem čakal drug moški, kot je na začetku mislila.


»Ne verjamem, da lahko v življenju ljubimo le eno osebo.

Zaroka je bil spontana, stvar trenutne odločitve in navdiha. Tako trenutnega, da Charles ni imel niti zaročnega prstana in je snubitev, drugič s prstanom v žepu, ponovil še čez dva tedna. Obakrat je dobil odgovor, ki si ga je želel. A če sta se v to vrgla nenačrtovano, se bosta na njun veliki dan precej bolj temeljito pripravila. Sprva sta precej dolgo razmišljala o najprimernejši kulisi in se strinjala, da se želita poročiti pod toplim poletnim soncem. »Na koncu sta se odločila za Ibizo, saj sta se oba noro zaljubila v ta otok. A poroka bo majhna, intimna. Le kratek seznam svatov, predvsem družinski člani,« je povedal vir in dodal, da bosta nato morda priredila še večjo svatbo za prijatelje v domači Veliki Britaniji.

Morda bo poroka majhna, a ne tudi skromna. »Vse bo popolno. Že v dneh pred poroko si želita povabljene družinske člane nesramno razvajati, kar ne bo poceni. A bo vredno vsakega centa,« še pravi vir in izdaja, da načrtujeta za svojo intimno svatbo izpljuniti okoli 55 tisočakov. 


Mobilniki zvečer prepovedani!

S štirimi kratkohlačniki, ki tekajo po hiši, ni lahko vzdrževati reda. Zato ima hišna pravila, od katerih pevka ne odstopi. »Mobilniki, tablični računalniki, vse to je po osmi zvečer prepovedano. Tedaj mi jih morajo izročiti, pospravim jih v posodo, namenjeno prav temu. Kakšno uro nato skupaj gledamo film ali dokumentarno oddajo, ko izklopim televizijo, gredo v svoje sobe. Tja ne smejo vzeti telefonov in drugih tehnoloških igračk.«

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja