NA TAPETI

Na svobodi jo je dal na čevelj

Objavljeno: 16.02.2016 12:53Posodobljeno: 16.02.2016 12:54

V ZDA buri duhove TV-serija o procesu stoletja proti O. J. Simpsonu.

Pozirala je v perilu znamenite znamke Victoria's Secret, slekla se je za revijo Playboy in nastopila v številnih pornografskih filmih. Danes je žena uglednega sodnika s Floride in mati 12-letne deklice, toda ameriški javnosti se je zapisala v spomin kot nekdanje dekle zloglasnega O. J. Simpsona.

Dolgonoga rjavolaska Paula Barbieri je spet na tapeti, spomine nanjo je osvežila nova televizijska serija American Crime Story: The People vs OJ, ki se osredotoča na proces stoletja.
 Paula je Simpsonovo posteljo grela v mesecih pred tragedijo, televizijske uspešnice pa ne komentira. Nikoli ni jasno izrazila niti mnenja, ali je O. J. po njenem kriv ali nedolžen za umor nekdanje žene Nicole Brown in njenega prijatelja Ronalda Goldbluma, v prodajni uspešnici, ki jo je spisala 1997. in – tako kot mnogi drugi – z odmevnim primerom obogatela, krvavega obračuna ne omenja. 

 »Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.