ZABAVALI SO SE

Na Camillini zabavi tudi bivši mož

Objavljeno: 17.07.2017 09:30

Prišla je tudi Annabel Elliot, ki je Camillo bodrila, ko na dan poroke s princem Charlesom ni želela vstati iz postelje.

  • Vse najboljše, vojvodinja Camilla

Vse kaže, da je v kraljevih hišah letos leto okroglih obletnic. Ob švedski kraljici Victorii, ki je ta teden praznovala 40. rojstni dan, je v sedmo desetletje življenja zaplula tudi žena britanskega princa Charlesa, cornwallska vojvodinja Camilla.

Štiri dni pred častitljivo obletnico je priredila sprejem, ki so se ga udeležili mnogi znani obrazi, družina, prijatelji, nekdanje osebje ter predstavniki Camillinih dobrodelnih organizacij. V londonski kraljevi rezidenci Clarence House na vrtu, kjer je potekala zabava, so se med drugim oglasili igralka Joanna Lumley, igralec Richard E Grant in komik Paul O'Grady.

Med gosti je bil, zanimivo, tudi slavljenkin bivši mož Andrew Parker Bowles, prav ta, ki ga je Camilla zaradi ljubezni do princa Charlesa zapustila. Glede na to, da je bila Camilla, sodeč po pripovedih in izjavah iz tega obdobja, ves čas na tihem zaljubljena v princa in je v drug zakon skočila le, ker je ta pred odhodom na morje zaradi kraljevih obveznosti ni zasnubil, je prijateljstvo, ki ga ohranjata bivša zakonca, več kot hvalevredno, Andrewova velikodušnost pa vredna pripadnika smetane britanske visoke družbe.

Prišla je tudi Annabel Elliot, ki je Camillo bodrila, ko na dan poroke s princem Charlesom ni želela vstati iz postelje.

Na dogodku je bila tudi njena sestra Annabel Elliot, o kateri smo nedavno izvedeli, da je bila tista, ki je Camillo bodrila, ko na dan poroke s princem Charlesom ni želela vstati iz postelje, saj se je zavedala, kakšni bodo odzivi javnosti.

Šele ko ji je sestra dejala, da bo ona oblekla poročno obleko namesto nje in stopila pred oltar, je nevesti uspelo najti dovolj moči, da je vstala in prisegla večno zvestobo ljubezni svojega življenja. 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja