BOLEZEN

Molitev naj bi pozdravila vse

Objavljeno: 27.02.2016 15:58Posodobljeno: 27.02.2016 16:00

Val Kilmer se počuti bolje, še vedno pa zanika, da bi zbolel za rakom na grlu.

  • Foto: Facebook

Že tretjič v zadnjem letu je zanikal, da se spopada z rakom na grlu, izvora brazgotine na obrazu pa vendarle ni razodel.

Zavračal zdravljenje

Val Kilmer je potrdil le, da se počuti dobro in da ga ni doletelo nikakršno hudo obolenje, nedavno pa je celo zapustil ZDA in odpotoval v London, kjer se je družil in zabaval z dobrimi prijatelji ter si ogledal kar nekaj predstav in razstav. Zakaj je pred meseci zakrival vrat ter obraz in zakaj je potreboval dihalni pripomoček, ni znano, jasno pa je, da je 56-letnik videti mnogo bolje kakor lani, ko je pojasnil le, da je moral opraviti poseg, zaradi katerega je bil nekoliko otečen. Govorice, da so ga sprejeli na intenzivno enoto losangeleške bolnišnice zaradi obilne krvavitve, je prav tako zanikal in se oboževalcem prek facebooka zahvalil za podporo. Pristavimo, Val Kilmer je goreči pripadnik krščanske ločine, ki ne priznava zdravil in transfuzije krvi, vse tegobe naj bi pozdravila molitev – igralec naj bi zaradi svojega prepričanja dolgo zavračal zdravljenje, a naj bi se v strahu za življenje le vdal.

Val, ki ima iz zakona z Joanne Whalley 24-letno hčer Mercedes in 21-letnega sina Jacka, je zadnja leta samski, posveča se predvsem karieri. No, ta je lani zaradi skrivnostnih zdravstvenih tegob mirovala, že v tem letu pa se hollywoodskemu zvezdniku, ki je občinstvo navdušil predvsem z mega uspešnico Top Gun, obetata dva nova filma. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije