LOČITEV

Mama ima žrebca, hčerka pa se ločuje

Objavljeno: 26.03.2016 08:02Posodobljeno: 26.03.2016 08:03

Po manj kot dveh letih je že konec zakona Frances Bean Cobain.

  • Bo del zapuščine Kurta Cobaina pripadel lepotičkinemu odtujenemu možu?

Courtney Love ve, da bo odlična babica, zaveda pa se tudi, da na to pomembno vlogo še nikakor ni pripravljena. Do tega življenjskega poglavja želi napisati še nekaj drugih. Zato se ji je seveda od srca odvalil kamen, ker tudi njena hčerka očitno še ni prišla do točke, ko bi si zaželela po poti materinstva. »Čudovita babica bom, a na to še nisem pripravljena. In k sreči tudi Frances še ni pripravljena imeti otroka, za kar sem resnično hvaležna,« je še iskreno priznala uporniška pevka, ki je lani srečala abrahama. Čeprav tedaj še ni vedela, da Frances ni zgolj nepripravljena na materinstvo, temveč očitno tudi na zakonsko življenje ne, saj je po pičlih 21 mesecih že sklenila spisati konec svojemu kratkemu zakonu z glasbenikom Isaiahom Silvo.

Še pred dobrim letom in pol so ji v trebuščku zaljubljeno plahutali metuljčki, ki si jih je izbrala tudi za rdečo nit svojega velikega dne. Za vodilo skrivnega in intimnega poročnega obreda, med katerim je le dobrih ducat najbližjih prijateljev – in, seveda, metulji, ujeti v steklene kozarce – na skupno pot pospremilo Frances Bean Cobain in njenega Isaiaha. Pred usodnim korakom sta štiri leta preživela kot zaročenca, toda vlogi žene in moža očitno nista bili zanju. 
»Nepremostljive razlike,« je edinka pokojnega pevca legendarne skupine Nirvana namreč navedla kot povod za ločitev, katere kolesje je zagnala prejšnji mesec. V vlogi je črno na belem zaprosila, naj sodnik ločeno obravnava njeno zapuščino po očetu kot zgolj njeno lastnino, do katere mož nima nikakršne pravice.

Grunge skupina Nirvana mu je, čeprav je njegovo življenje ugasnilo že pri 27 letih, prinesla nesmrtnost. In tudi več kot zajeten kup denarja – premoženje pokojnega Kurta Cobaina ocenjujejo na vrtoglavih 450 milijonov ameriških dolarjev, zaradi katerih njegovi hčerki res ni treba trepetati pred položnicami. Toda zdaj, ko je ločitev pred vrati, si številni zastavljajo vprašanje, ali se je v žaru ljubezni spomnila, da bi bilo morda dobro sestaviti predporočno pogodbo. Če je v medijskih ugibanjih kaj resnice, je ni pozabila, saj se zdaj z vsemi silami trudi Silvi preprečiti, da se polasti dela Cobainove zapuščine. No, mlada bogatašinja je moškemu, ki ga je ljubila šest let, milostno pripravljena plačevati preživnino. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije