NOVA ROMANCA

Kylie Minogue ljubimka s princem Andrewom?

Objavljeno: 21.04.2017 09:41Posodobljeno: 21.04.2017 09:42

Avstralsko pevko je Britanec najprej tolažil, nato pa omrežil. Prinčeva družina naj bi držala pesti, da se romanca obnese.

Zvezde ji v ljubezni niso pretirano naklonjene. Doživljala je brodolom za brodolomom. Nazadnje na začetku letošnjega leta, ko ji je srce zlomil zaročenec, 19 let mlajši britanski igralec Joshua Sasse. Ker je stkal pretesne vezi s temnolaso špansko soigralko Marto Milans, ga je vrgla čez prag. 
»Prelepi in preveč postavni – morda je to moja napaka,« je Kylie Minogue poskušala dognati, čemu se vse njene romance končajo v solzah. In morda je tudi zato spremenila svojo naravnanost, saj je menda pristala v objemu starejšega – srednjega sina kraljice Elizabete in petega v vrsti za britanski prestol, 57-letnega princa Andrewa. Že nekaj časa naj bi prijateljevala.

Februar se je začel bridko, saj je avstralska pevka izbrancu v obraz zalučala zaročni prstan. Ramo opore ji je ponudil britanski princ. Morda je začutil njeno bolečino, saj je ne nazadnje tudi sam v ljubezni doživel že prenekatero razočaranje in netil škandale, morda pa je v njenem sveže samskem stanu ugledal priložnost. Kar koli ga je gnalo, prijateljsko sočutje, ko ga je najbolj potrebovala, je očitno naredilo svoje. 
»Trenutno sta skoraj nerazdružljiva, Kylie pa je Andrewu povsem spodnesla tla pod nogami. Zaljubljen je do ušes,« je povedal vir in dodal, da se skrivaj videvata že nekaj tednov, drobcena lepotička pa naj bi v zadnjih dveh tednih pri domnevnem novem izbrancu že nekajkrat preživela noč.

Za dobre avstralsko-britanske odnose

Ko so govorice o domnevni avstralsko-britanski ljubezni dosegle ljudi, so svetovni splet zasuli tviti zgroženosti in nejevere. Da gre morda za zapoznelo prvoaprilsko šalo. Toda naj zveza med ljubko Kylie in devet let starejšim britanskim plemičem, ki je naslovnice polnil s prenekaterim spolnim škandalom (najodmevneje pred dvema letoma, ko je počilo, da naj bi spolno zlorabil mladoletno dekle), deluje še tako neverjetno, je princ že ničkolikokrat dokazal, da je magnet za nasprotni spol. V preteklosti so ga povezovali z igralkami Koo Stark, Vicki Hadge, Angie Everhart, Katie Rabett, nekdanjo britansko misico Carolyn Seawart in še vrsto manekenk. Čemu ne bi torej omrežil tudi zapeljive Kylie? Ki ima pred drugimi ljubimkami pomembno prednost. Z odprtimi rokami bi jo menda sprejela tudi njegova družina. »Kraljica bi Kylie z veseljem pozdravila v družino. Zato vsi držijo pesti, da se njuna romanca obnese,« je še povedal vir in pridal, da naj bi ji člani britanske kraljeve družine že dali blagoslov v začetku tega meseca, ko je prestopila prag kraljeve hiše, da jo okitijo s priznanjem Britain-Australia Society Award za prispevek za dobre avstralsko-britanske odnose.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja