BURNO

Kdo koga nadleguje?

Objavljeno: 11.11.2013 10:23Posodobljeno: 11.11.2013 10:24

Sodišče je izreklo prepoved približevanja obema, zvezdnici in nadlegovalki.

Igralka Alexandra Paul se nikakor ne more znebiti nadlegovalke Nicole Albrecht: kot kaže, se je ta odločila še za sodni obračun. Zvezdnici znamenite serije Obalna straža je namreč prepovedala približevanje, zasledovanje, nadlegovanje in vzpostavljanje kakršnih koli stikov – kar je 50-letna igralka dosegla proti njej avgusta.

Maščevalna Nemka je očitno tudi sama dosegla izrek prepovedi in nov epilog zgodbe, ki se kot jara kača vleče že od 2011. Začelo se je z Alexandrinimi opozorili domnevni oboževalki, naj jo preneha zalezovati, saj jo je nenehno srečevala na različnih krajih v kalifornijskem Pacific Palisadesu. Nicole naj bi jo redno in nepovabljeno obiskovala, zavrnitve pa ni hotela razumeti in sprejeti. Alexandri se je neprimerno približevala v bazenu, nekoč pa naj bi jo celo zgrabila za roko in jo hotela zadržati ob sebi med tekom v priljubljenem telovadišču. Igralka in njen mož Ian Murray sta se nazadnje zatekla po pomoč na policijo, sodišče pa je sklenilo, da se Nicole ne sme približevati zakoncema, sicer ji grozi mnogo strožja obravnava.

No, zvezdnico, ki je v sloviti seriji nastopala med letoma 1992 in 1997 v vlogi pogumne Stephanie Holden, je pred dnevi šokirala novica, da je tudi sama nadlegovalka: sodišče je namreč ugodilo prošnji Albrechtove in prepoved približevanja izreklo še Paulovi. Igralkina odvetniška ekipa primer še raziskuje, kako se bodo odzvali, ni znano. Alexandra je pojasnila le, da je Nicole, ki se je rodila v Nemčiji, kjer je Obalna straža še danes izjemno priljubljena, svojo obsedenost očitno ponesla na višjo raven.