NJENO MNENJE

Kate stavi na Leonarda

Objavljeno: 28.01.2016 13:36Posodobljeno: 28.01.2016 13:36

Z oskarjem že nagrajena igralka Kate Winslet je prepričana, da bo letos slavil njen najboljši prijatelj.

Mnogi so ju vse od kinematografske uspešnice Titanik videli kot par, toda Kate Winslet in Leonardo DiCaprio sta že skoraj dvajset let nerazdružljiva prijatelja.

Nekaj je v zraku

Britanka zato tudi letos odločno navija za zvezdnika, nominiran je namreč za oskarja za odlično odigrano glavno vlogo v v Povratniku. Igralka, ki se bo za kipec za stransko v vlogo potegovala tudi sama (domov je že odnesla tistega za glavno vlogo, ki si ga je 2009. prislužila z Bralcem), je med nedavnim intervjujem pojasnila, da si srčno želi, da bi tudi njen Leo končno dobil resnično zasluženo priznanje: »To bi bilo naravnost čudovito. Mislim, da ga bo tudi dobil. To se kar čuti v zraku in prepričana sem, da so vsi takšnega mnenja in da mu to privoščijo!« DiCaprio naj bi Kate leta 2012 tudi pospremil do oltarja med njeno tretjo poroko, predanost in prijateljstvo, ki sta ju skovala na potapljajoči se ladji, sta resnično ganljiva: pozneje sta skupaj nastopila še v Krožni cesti, podpirata in pomagata pa si pri številnih projektih ter v zasebnem življenju. »Nominiran je tudi Michael Fassbender, s katerim sem tri mesece snemala biografijo o Stevu Jobsu, tudi on je trdo delal in se odlično odrezal – kljub temu pa mislim, da je letos Leonardovo leto!«

Tudi zvezdnik, ki je bil za oskarja nominiran že večkrat, a je prestižno podelitev vsakokrat zapustil praznih rok, je poln hvale, ko govori o prijateljici z druge strani luže. Ne nazadnje sta letos skupaj slavila že na zlatih globusih, sicer pa je Kate Winslet po Leonardovem mnenju preprosto najboljša igralka na svetu ta hip. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije