MOLK

FOTO: Top 10 zvezdnic s povečanim oprsjem, ki o tem molčijo

Objavljeno: 15.01.2016 18:23Posodobljeno: 15.01.2016 18:24

Spoznajte lepotičke, ki so si privoščile nove prsi, a tega niso nikoli povedale na glas.

V priloženi fotogaleriji vam predstavljamo svetovne zvezdnice, ki so si privoščile nove prsi, a tega niso nikoli povedale na glas. In tu so v povsem nenaključnem vrstnem redu ...

Salma Hayek

Čeprav latinskoameriška igralka nikoli ni imela skromnega oprsja, si je hkrati s priljubljenostjo povečala tudi prsi, in sicer z velikosti C na E. Razlika je opazna, igralka je za javnost povedala, da je molila k bogu za večje prsi in da ji je ustregel, zato so pravzaprav božje darilo moškim. Lahko rečemo le amen.

Nicole Kidman

Avstralska zvezdnica, ki rada daje neomadeževan videz, ni mogla prikriti, da je iz ploske »dile« čez noč postala ženska z oprsjem. Treba je priznati, da pri vsadkih ni pretiravala in da ji nove joškice lepo pristajajo. Škoda le, da ni tako zmerna pri uporabi botoksa.

Kate Hudson

Če je kdo znal nositi mini prsi, je to znala Kate Hudson, dokler se tudi ona ni odločila, da bo postala dekle z oblinami, in si je pri 31 letih omislila vsadke, vredne 15.000 dolarjev. Kar se nas tiče, ni zaradi tega nič bolj seksi, kot je bila.

Denise Richards

Najbolj znana žena hiv pozitivnega igralca Charlieja Sheena, Denise Richards, je za večje prsi padla pod nož že pri 19 letih, česar ni nikoli skrivala. Da se je odločila prav, se je pokazalo, ko je dobila vlogo Bondovega dekleta, čez leta pa je spoznala, da so njeni vsadki preveliki, zato jih je nadomestila z manjšimi.

Angelina Jolie

Med najbolj znanimi igralkami z vsadki gotovo vodi Angelina Jolie, ki si je zaradi zdravstvenih težav dala prsi odstraniti z dvojno mastektomijo, zdaj pa nosi konkretno povečano oprsje, in to eno izmed najdražjih v Hollywoodu – po ocenah strokovnjakov jo je stalo 40.000 dolarjev! Zdaj ima Angie oboje: večje prsi in manjše tveganje, da bo obolela za rakom.

Irina Shayk

Ena najbolj priljubljenih manekenk za spodnje perilo in bivša Cristiana Ronalda se je odločila povečati prsi za vsaj dve košarici, kar sploh ni čudno, če pomislite, da mora skoraj vsak dan pred objektivom pokazati, kako je videti v bikiniju. S košarico C je zagotovo pridobila še več občudovalcev, med drugim tudi novega fanta, igralca Bradleyja Cooperja.

Gwen Stefani

Pevka skupine No Doubt ima brez dvoma lepo telo, ki ga je brez zadržkov z leti olepševala, pa naj gre za popravilo nosu, botoks ali prsne vsadke, ki si jih je privoščila. Iz mini košarice B je skočila v solidno velikost C, da je videti še bolj seksi rokerica, a ji kljub temu ni uspelo obdržati moža, ki ji je pobegnil z varuško.

Britney Spears

Še preden je dobro zaslovela, smo lahko videli, da je njeno oprsje sicer čedno, a zelo drobno, zato ni čudno, da se je pevka takoj na začetku kariere, točneje pri 16 letih, odločila za povečanje prsi. Odločitev je vedno zanikala, a je pricurljalo v javnost, da jo je tudi obžalovala, saj so se v najstniških letih prsi še razvijale in bi lahko po naravni poti dosegla želeni učinek.

Sarah Jessica Parker

Da Sarah plastične operacije sploh niso tuje, je že dokazala s popravilom nosu in z raznimi lepotnimi koktajli, ki si jih vbrizgava v obraz. Čeprav je doslej vse posege zanikala, fotografije njenega oprsja izpred let in danes dokazujejo, da si ni pomagala zgolj z dobrim modrčkom.

Rihanna

Čeprav pevka molči, so njene mini prsi zrasle skoraj čez noč, kar je videti tudi na fotografijah, ki pritegnejo pozornost tudi tam, kjer prej ni bilo videti dosti več kot par bradavičk. Čestitamo za dobro opravljeno delo in poleg prsi hvalimo tudi estetsko popravljen nos.

Povezane vsebine