NA VISU

FOTO: Kavalir Brosnan očaral Hrvatice

Objavljeno: 06.10.2017 08:01Posodobljeno: 06.10.2017 08:10

Čeprav se je snemanje začelo 1. septembra in se menda končuje enkrat v prihodnjih dneh, tja še vedno prihajajo hollywoodski zvezdniki.

Na priljubljenem hrvaškem otoku Vis, kjer snemajo drugi del filma Mamma Mia, je iz dneva v dan bolj vroče. Čeprav se je snemanje začelo 1. septembra in se menda končuje enkrat v prihodnjih dneh, tja še vedno prihajajo hollywoodski zvezdniki, zadnja med njima pa sta šarmantna Colin Firth in Pierce Brosnan. Slednji je k našim sosedom prišel v spremstvu žene Keely Shaye Smith, kar pa tako domačink kot tudi turistk ni oviralo pri tem, da se ne bi fotografirale in pokramljale z nekdanjim agentom 007, ki je kot pravi kavalir ustregel prav vsaki oboževalki. Glavne igralke Meryl Streep na otoku še niso videli, njeni oboževalci pa niso izgubili upanja, da bodo lahko tudi njej segli v roko. 

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja