POGLEJTE JIH

FOTO: Denar ne more kupiti okusa

Objavljeno: 12.01.2018 11:13Posodobljeno: 12.01.2018 11:15

Bi se jih še največji reveži sramovali?

Če ima človek na bančnem računu milijone, še ne pomeni, da ima tudi okus. To lahko rečemo za nekatere zvezdnike, ki na rdeči preprogi pritegujejo pozornost v dragih kreacijah, na ulici pa bi jim v capah, ki bi se jih sramovali še največji reveži, z veseljem v dlan stisnili kakšen cekin.


Foto: Pinterest

Keanu Reeves se mogoče res ne stara in je še vedno prijeten očesu, vendar le, kadar obišče frizerja. Tale videz mu prav nič ne pristaja, zato pa se z njegovim oblačilom toliko bolj ujema voziček, ki ga po navadi pred seboj potiskajo brezdomci …


Foto: Pinterest

Menda je Kim Kardashian cenena oblačila zamenjala za visoko modo, ko je spoznala raperja Kanyeja Westa, vendar tega ne bi mogli reči tudi zanj. Mogoče bi morala Kim tokrat prevetriti njegovo omaro.


Foto: Pinterest

Že res, da je bil Johnny Depp večkrat razglašen za najbolj seksi moškega na svetu, vendar lahko z njegovim likom, Jackom iz Piratov s Karibov, potegnemo kar nekaj vzporednic – igralec menda ne mara umivanja, poleg tega pa je v širokih oblačilih podoben pravemu piratu.


Foto: Pinterest

Igralka Helena Bonham Carter bi si lahko pri 51 letih omislila stilistko. Razumemo, da ostaja zvesta sebi, vendar bi se lahko tu pa tam nehala upirati modnim smernicam. No, pa saj je sama nekoč priznala, da nase večkrat navleče oblačila iz Karitasa.


Foto: Pinterest

Zvezdnik filmov Transformerji Shia LaBeouf se je nekega dne odločil, da se bo nehal umivati, česati in na splošno skrbeti za urejen videz. Glavni krivec za to je alkohol, s katerim ima igralec nemalo težav.


Foto: Pinterest

Na malih zaslonih modna navdušenka Carrie, v resničnem življenju pa je Sarah Jessici Parker pogosto čisto vseeno, kaj pred odhodom iz svojega luksuznega doma v središču New Yorka navleče nase.


Foto: Pinterest

Ne, Jezus ni vstal od mrtvih. To je komik in igralec Russel Brand, ki ga je kmalu po tistem, ko se je ločil od Katy Perry, zapustil ves smisel za modo.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja