NARAŠČAJ

Cristiano Ronaldo je v enem letu že tretjič postal očka

Objavljeno: 14.11.2017 17:54Posodobljeno: 14.11.2017 17:54

Georgina je portugalskemu nogometašu povila deklico Alano Martino.

  • Njegovi trije otroci so zdaj dobili še sestrico
  • Georgina in Ronaldo sta svojo deklico pozdravila v madridski porodnišnici

Cristiano Ronaldo, letos vnovič ovenčan z lento za najboljšega nogometaša leta, je dokazal, da je nemogoče zanj mogoče. V enem kratkem letu je namreč kar trikrat postal oče. Junija je prvorojencu Christianu Jr. podaril mlajša sestrico in bratca, a dojenčka Eva Maria in Mateo zdaj nista več najmlajša v družini. "Rodila se je Alana Martina! Vsi smo presrečni," je to nedeljo tvitnil portugalski nogometaš. Novorojenčica in njena lepa mama Georgina se počutita odlično.

Ronaldo je že četrtič oče, a le zadnja v vrsti, komaj dva dni stara Alana, je prišla po tradicionalni poti, kot sad ljubezni. Prvorojenca je portugalskemu zvezdniku 2010. namreč donosila neimenovana nadomestna mati, spet druga nadomestna mati mu je letos dala dvojčka, Alana pa je sad njegove komaj leto dni stare ljubezni z zapeljivo Georgino. Kupidova puščica ju je zadela novembra lani, 21. tega meseca pa bi ju že morala razveseliti dojenčica, a je s svojim prihodom očitno malce pohitela. Morda tudi zato, ker je vedela, kako srčno si jo nogometaš želi spoznati.

»Biti oče je izjemno popotovanje, ki me je povsem spremenilo. Očetovstvo me je ogromno naučilo o ljubezni. Omehčalo me je. Na življenje sem pogledal z druge perspektive in spoznal, kaj je resnično pomembno. Zato komaj čakam, da bom spet oče. Preživljati čas z družino, jo opazovati, kako raste, se smejati z njimi, to mi je prineslo največjo srečo,« je dejal pred nekaj dnevi. In nato, kot bi ga kdo slišal, postal oče malčici, katere prvo ime je izbral sam, drugo pa je določila Georgina.

Kljub vsemu je nekaj skazilo družinsko idilo. Le malo preden so visoko nosečo športnikovo izvoljenko sprejeli v madridski porodnišnici, se je namreč oglasila portugalska zvezdnica resničnostnih šovov Natacha Rodrigues, ki naj bi si z asom nogometnih zelenic dve leti skrivaj izmenjavala žgečkljiva sporočila, včasih zabeljena z vročimi fotkami, marca letos pa naj bi strastem dala prosto pot.

Očetovstvo me je ogromno naučilo o ljubezni in me omehčalo.

»Vedela sem, da ima dekle. A v mesecih dopisovanja se je med nama spletla vez. Bilo je neverjetno in čudovito, da sva se po vsem tem času tudi v resnici srečala, najina noč pa je bila zelo posebna,« je razkrila Natacha, četudi je pozneje doživela hladen tuš.

Natachina zaobljena zadnjica naj bi zmešala Ronalda. Pisal se je september 2015, ko je Ronaldo po razhodu s krasotico Irino Shayk spet pristal na trgu samskih in mu je Natacha, opogumljena z alkoholom, poslala fotko svoje ritke. »Bila je pijanska šala. Nisem si mislila, da mi bo odgovoril," je povedala skoraj kot v zagovor. A je njena vaba očitno delovala. Z zvezdnikom sta si začela dopisovati, brez ovinkarjenja ji je povedal, kako všeč mu je njeno telo in da bi si njeno zadnjico rad ogledal tudi osebno. Kar mu je, ko sta uskladila urnike, uspelo marca. »Pri njem v Lizboni sem se takoj počutila kot doma.

Pogovarjala sva se o tem in onem, dokler nisem bila jaz tista, ki je prevzela pobudo,« je razkrila. In še, da je bil nadvse pozoren, ljubeč in potrpežljiv, ljubila pa da sta se v vsaki sobi stanovanja. Odšla je s športno čepico kot spominkom, 300 evri za taksi, naslednji dan, ko mu je poslala sporočilo, pa ji je obljubil, da bosta ostala v stikih. Kar pa so bile le besede, saj jo je blokiral na pogovorni aplikaciji whatsapp, prek katere sta bila dotlej v stikih. »Od tega, da sem se čutila posebno, sem prišla do tega, da sem se počutila kot le še ena od mnogih. A na noč, ko sva se ljubila, mi je dejal, da sem edina in da česa podobnega še nikdar ni storil. In tedaj sem mu verjela."«

 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja