SREČA V NESREČI

Britney Spears mu je ušla

Objavljeno: 28.02.2016 08:28Posodobljeno: 28.02.2016 08:30

Prvi mož pop princeske bo še tri leta pogojno na prostosti.

Očitno je imela srečo v nesreči, čeprav se je to pokazalo komaj dobro desetletje pozneje. Kajti medtem ko je leta 2004 prvi zakon pop princeske Britney Spears razpadel in bil razveljavljen po manj kot treh dneh, po rekordnih 55 urah zakonske blaženosti, se je zdaj izkazalo, da je svetlolasa lepotička zgolj ušla rokam nasilneža, ki je lansko leto s pestmi skoraj spravil v prezgodnji grob svoje dekle.

Jasona Alexandra je zvezdnica poznala od mladih nog. Med njima se je namreč že v otroštvu spletla tesna prijateljska vez, ki pa sta jo v malce pijanski vročici Las Vegasa, kjer je vse dovoljeno, nadgradila z izmenjavo zakonskih zaobljub. »Vprašala me je, ali bi se poročila. In to sva tudi naredila,« je o brzinskem zakonu dejal Alexander, ki pa ga pevka očitno ni tako dobro poznala, kot je tedaj verjetno mislila. Na plan je namreč prišlo, da je lani zaradi nasilja za zaprtimi vrati skoraj štiri mesece preživel za zapahi, prislužil pa si je tudi tri leta pogojne svobode. Ob tem bo moral sodniku tudi dokazati, da je opravil tečaj nadzorovanja jeze, se zdravil proti alkoholizmu in oddelal 25 ur družbenokoristnega dela, ker je njegova zdaj že nekdanja izbranka zaradi pesti pristala v bolnišnici.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.