RAZVADE

Adele s hipnozo postala nekadilka

Objavljeno: 03.03.2016 10:36

Ko je črtala cigarete, alkohol, kavo in pikantno hrano, ji je bilo strašansko dolgčas.

Oboževala je trenutke, ki jih je ukradla zase. Ko si je prižgala cigareto, globoko vdahnila, nato pa jo je zajel cigaretni dim in ji je po žilah zaplal nikotin. Tega ni skrivala, čeprav nas z vseh koncev in krajev bombardirajo s sporočili, izsledki raziskav in dokazi, kako škodljivo je. »Kajenje absolutno obožujem,« je vsemu navkljub priznala Adele, ki nikotinskih palčk ni prenehala – vsaj dokončno ne – vsrkavati niti tedaj, ko je pred petimi leti zaradi začasne izgube glasu morala odpovedati koncert. A če skrb za glas, ki ji prinaša milijone, ni bila zadosten povod zanjo, da se otrese škodljive razvade, je bil njen triletni sinko Angelo tisti, zaradi katerega je zmečkala še zadnjo škatlico cigaret, jo zalučala v smeti in se cigaret ni več niti pritaknila. Po pomoč se je morala zateči k priznanemu hipnoterapevtu, saj ji sami kaj takega ne bi uspelo.

Raje grd glas kot slovo čikom!

Bilo je, kot bi ji z debelo odejo prekrili glasilke, jih zavili, da iz njih ni prišel niti najmanjši pisk. Tako ji je v spominu ostal trenutek, ko ji iz ust ni prišel več niti najtišji glas ter so ji zdravniki zatem na glasilkah odkrili polip. A čeprav je zaradi tega prestala lasersko operacijo in so ji zdravniki položili na srce, naj zavoljo glasbene kariere opusti kajenje, ji kaj takega niti na pamet ni padlo. To je namreč pred manj kot letom dni že poskusila, vztrajala dva meseca, a dognala, da sprejme »glas, ki hrešči, če le lahko kadi«. »Nehala sem kaditi za dva meseca, tedaj sem opustila tudi alkohol, pitje kave, z jedilnika sem črtala citruse in pikantno hrano. Bilo mi je prekleto dolgčas!« je pred skoraj petimi leti dejala zvezdnica, priznala, da je glas sicer postal čistejši, lepši, a je vendar zavila nazaj na stara pota. Na dobro škatlico, na okoli 25 cigaret na dan.

 »Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine