V SLOVO

Rockerskemu velikanu Tomu Pettyju odpovedalo srce

Objavljeno: 04.10.2017 17:16Posodobljeno: 04.10.2017 17:18

Prvi glas skupine Tom Petty and the Heartbreakers je nastopal še pred enim tednom. Bil je tudi del superskupine Dylana, Orbisona, Harrisona in Lynna.

Danes je dan, ko je umrla glasba. Tako je pevka Sheryl Crowe navedla citat glasbenega hita American Pie, ko jo je dosegla vest, da je nepričakovano v 67. letu starosti odšel rockerski velikan Tom Petty, ki je na svetovnem zemljevidu zažarel v 70. letih s skupino Tom Petty and the Heartbreakers. Njenim besedam je sledil slap sožalnih sporočil zvezdnikov, kot so Brian AdamsCourtney Love CobainJohn MayerLena Dunham in Stephen King. Če jih med tistimi, ki so se ovili v črnino, omenimo le peščico.

Še pred enim tednom je bilo vse v redu. Minuli teden je Petty stal na odru še enega v vrsti koncertov v sklopu 40-letnice skupine, ki ga je izstrelila med zvezde. In čeprav je globoko v sebi vedel, da bo to zanj morda poslednja koncertna turneja, »lagal bi, če bi trdil drugače«, je mislil, da je morda napočil čas, da izpreže in se bolj celovito posveti družini. Sanjalo se mu ni, da ga bo izdalo srce.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.« 

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja