PRETIRAVAL JE

Pijanega zvezdnika odpeljali v lisicah

Objavljeno: 21.01.2016 12:41Posodobljeno: 21.01.2016 12:42

Bodoči očka Nick Carter je zaradi pretepa pristal za zapahi.

So ga ob misli na prihajajoče očetovstvo izdali živčki, da je zašel na stara pota? Medtem ko je Nick Carter, ki je s fantovsko skupino Backstreet boys konec minulega stoletja z zlatimi kodri in modrimi očmi zasedel prestol najstniškega idola, oktobra oznanil veselo vest, da bosta z ženo Lauren Kitt že čez nekaj mesecev zibala, je bodoči očka zdaj pristal za rešetkami. Zaradi pretepa v floridskem baru, iz katerega pa se je poskušal izmazati brez posledic. 
»Sem Nick Carter iz skupine Backstreet boys. Sem prekleti pevec!« je poskusil izkoristiti svoj zbledeli zvezdniški status in si pri policistih, ki so pridrveli na prizorišče nemira, priboriti možnost, da bi brez njihovega posredovanja – in verjetno tudi medijskega škandalčka – zgladil nastali položaj. Neuspešno, saj se je še dan pozneje hladil v zaporni celici, sodnik pa mu je že določil tisočaka in pol varščine.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.