BIJELO DUGME

Kaj bo s koncertom v Ljubljani? Člani skupine so spregovorili

Objavljeno: 12.01.2018 11:29Posodobljeno: 12.01.2018 11:30

Samo za slovenske oboževalke in oboževalce se je oglasil eden od obeh pevcev.

O legendarni skupini Bijelo dugme je bilo po novoletnem koncertu v Budvi marsikaj napisanega v medijih v celotni regiji, in sicer naj bi se na koncertu pevca Alen Islamović in Mladen Vojičić Tifa hudo sprla in, kot navajajo nekateri, celo fizično obračunala. Zaradi tega je prišlo do namigovanj, da koncerta v ljubljanskih Stožicah ne bo.

Goran Bregović, Tifa in Alen so se odzvali, demantirali te informacije in nam obljubili nepozaben koncert. »Dragi moji Slovenci, po božičnih in novoletnih praznikih je Bijelo dugme spet v zagonu in komaj čakamo, da pridemo k vam v Ljubljano, kjer bomo z več kot 30 glasbeniki, zborom, s tamburaši in z orkestrom Gorana Bregovića peli najlepše pesmi skupine in upam, da boste skupaj z nami uživali na koncertu. In kot pravi ime turneje: Kdor ne ponori, ta ni normalen!« pravi Tifa.

Po škandalu koncerta ne bo? Razkrivamo, kaj se je zgodilo

Bregović, gonilna sila skupine od njenih začetkov, je prav posebej za Slovenijo tudi komentiral neutemeljena namigovanja nekaterih tujih in slovenskih medijev: »Pozdrav vsem v Sloveniji. Skupina Bijelo dugme bo 9. marca v Areni Stožice odigrala svoj veliki koncert. Z nami bodo zbor, godalci, tamburaši in z njimi bomo izvedli skoraj vse iz svojega repertoarja iz vseh obdobij. Pridite, noro bo!« 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja