V PESMI

Jelena Rozga se bo poročila

Objavljeno: 20.02.2016 17:04Posodobljeno: 20.02.2016 17:05

Čeprav je že zaročena, o poroki le prepeva v svoji novi skladbi.

Hrvaška pevka Jelena Rozga predstavlja novo pesem z naslovom Udajem se (Poročila se bom), za katero je posnela tudi videospot. Pesem je ena od mnogih, ki bodo na novem albumu in ga bo seksapilna Splitčanka izdala predvidoma letos jeseni. Jelena, ki bo letos praznovala dvajseto obletnico svoje glasbene kariere, nam je povedala, da ima prav zaradi obletnice pripravljenih veliko presenečenj za svoje oboževalce, balada Udajem se je že eno od njih.

Povezane vsebine

»Čas je že bil za balado, saj sem v zadnjem času pela večinoma hitre pesmi. Jaz sem se v pesem Udajem se zaljubila takoj, rada rečem, da je to pesem za dušo. Zelo je čustvena in nežna, zato mislim, da se bo v besedilu našel marsikdo. Tudi v spot smo se potrudili to prenesti, na snemanju sem oblekla tudi poročno obleko«, nam je povedala Jelena, ki se je konec lanskega leta zaročila z violončelistom Stjepanom Hauserjem.

Lahko bi se reklo, da gre Jeleni vse kot po maslu, poslovno in zasebno. Kjer koli se pojavi, ruši rekorde obiskanosti, je obraz številnih podjetij, na roki pa nosi Stjepanov zaročni prstan. Kot pravi sama, pa jo čaka zelo naporna sezona. »Pripravljamo novi album, čaka me zelo veliko koncertov, snemanj ... Naporno bo, ampak jaz obožujem svojo službo, najbolj srečna sem, ko sem na odru. Pripravili pa smo še eno pesem, ki bo izšla čez dober mesec dni. Lahko povem, da gre za duet in da bo pesem živahna ter hitra.«

Predstavitvene informacije