REKA LJUBEZNI

Zvezdnika Reke ljubezni: S taščami imava srečo!

Objavljeno: 14.11.2017 19:03Posodobljeno: 14.11.2017 19:03

Lara Komar in Tadej Pišek o odnosih.

V priljubljeni seriji Reka ljubezni se lahko najde prav vsak. Srečne in nesrečne ljubezni, škandali, takšni in drugačni spori, ki mejijo na kriminalko, medsebojni odnosi, ki niso vedno topli in prijateljski, in še bi lahko naštevali. Drznemo si trditi, da gre za slovenski fenomen odnosov, saj v Reki ljubezni ni družine, v kateri se ne bi spopadali s takšnimi in drugačnimi težavami. 

Te povzroča tudi babica Marija, ki jo igra izvrstna Marijana Brecelj. Gospodarica posestva je do drugih zelo kritična, ves čas ponavlja, da je vse žrtvovala za vnuka Roka in Blaža in naj tega nikdar ne pozabita. Čeprav je manipulativna, ima svoja vnuka iskreno rada. Pravzaprav je Marija klasična babica, ki bi za svoja potomca naredila vse, še posebej zato, ker sta ostala brez staršev. Na njeni tapeti se je znašla glavna protagonistka serije Irena, ki jo igra Lara Komar, ki v paketu z Rokom ni dobila tašče, je pa dobila sicer zelo dobrodušno babico, ki pa, ko gre za njenega vnuka, bruha ogenj. Klasična zgodba, mar ne?

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja