ANJA RUPEL

Žur za abrahama in ob izidu albuma

Objavljeno: 22.03.2016 10:24Posodobljeno: 22.03.2016 10:24

Pevka Anja Rupel je praznovala 50. rojstni dan. Ena redkih domačih estradnic, ki je priznala, da uporablja botoks, pravi, da bo v srcu večno mlada.

»Nisem preveč navdušena, da čas tako hitro teče, a temu nihče ne ubeži. Verjamem pa, da so leta samo številka in da bom v glavi in srcu večno mlada,« pravi pevka Anja Rupel, ki je 19. marca praznovala 50. rojstni dan. Manjše praznovanje v družbi prijateljic si je že privoščila, večje pa bo združila s še enim velikim dogodkom, promocijskim večerom ob izidu novega albuma Opus, ki bo v sredo. Ob abrahamu se uspešna glasbenica, ki je kariero začela kot pevka v skupini Videosex, ozira v preteklost. Album Opus je, pravi, zbirka njenih najljubših skladb od začetkov do danes. Poleg starih uspešnic je nanj uvrstila tudi nekaj novih skladb. Čeprav so snemanja albuma, kot pravi, vedno malce naporna, saj zahtevajo disciplino in koncentracijo, niti zabavnih trenutkov ni primanjkovalo.

»Najbolj sem uživala na snemanju skladbe Dobro se imej, pri kateri sodelujejo Pika Božič, Alenka Godec in Nuša Derenda. Ko smo me na kupu, je vedno veliko smeha in klepetanja, in ko smo posnele vokalne linije, nas je Aleš Klinar, producent in avtor skladbe, nagnal iz studia, da sta z Mihom Goršetom, ki je snemal skladbo, lahko v miru delala,« se smeje pevka in dodaja, da izid albuma skoraj hkrati z njenim rojstnim dnem ni naključje. »Je neke vrste darilo zame in za poslušalce,« sklene.  

Predstavitvene informacije