SLOVENSKA PRAVLJICA ISAACA PALME

»Zaradi ljubezni sem prepotoval ocean«

Objavljeno: 17.07.2017 13:15

»Če te kdaj spustim iz rok, da poiščeš svojo pot, če boš odšla, bom živel s pol srca. Če te kdaj spustim iz rok, te iskal bom naokrog, ko najdem te, vedno bom čuval te …« se glasi refren pesmi, ob kateri se orosi oko in s katero je 26-letni Isaac Palma prepričal na letošnjem festivalu melodije morja in sonca. Ta srčna in globoka pesem je začetek njegove samostojne glasbene poti pri nas in delček neverjetne življenjske zgodbe, ki jo zadnja leta piše tudi v Sloveniji.

Pesem, v kateri se najde marsikdo, je nastajala počasi in gotovo, nam na začetku pogovora zaupa Isaac. »Veliko smo razmišljali, se poglabljali in jo tkali do čarobne melodije, ki jo lahko slišite danes. Izjemno hvaležen sem, da lahko uživam in z vami delim pesem, ki nima le čudovite melodije, pač pa se lahko pohvali tudi z izjemnim življenjskim besedilom, ob katerem bodo mnogi odplavali med spomine,« je hvaležen simpatični glasbenik, ki ljudem na srce polaga, naj cenijo svoje ljubljene in jih nikoli ne spustijo iz rok. Vera v pravo ljubezen in fantastičen vokal sta mu prinesla zmago. Njegov široki nasmeh ob razglasitvi zmagovalca je povedal vse, srce pa je od sreče pokalo po šivih. »Veliko sem delal in se trudil. Ogromno mi pomeni, da imam za seboj tako čudovito ekipo, ki me spodbuja in mi pomaga pri glasbenem ustvarjanju. Pred nastopom sem prejel številna spodbudna sporočila in ljudje so verjeli vame. To je šele začetek moje poti, še veliko imam za postoriti in tale sladka zmaga je čudovita popotnica,« strne občutke nekaj dni po eni najpomembnejših prelomnic v svoji glasbeni karieri. Tako kot njegova glasbena pot pa je čarobna tudi njegova ljubezenska zgodba, ki ga je pripeljala v Slovenijo.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja