DOPLAČILO

Za drago vadbo Nine Osenar ni zanimanja

Objavljeno: 16.05.2012 12:00Posodobljeno: 16.05.2012 12:03

Nina se kot vaditeljica joge v enem od ljubljanskih fitnesov ni obnesla.

  • Že kot pevka se ni preveč izkazala. Foto: Mediaspeed.net
  • Cveti ji vsaj na ljubezenskem področju, zaljubljena je v novinarja Jureta Aleksiča. Foto: Jure Eržen

Prerojena in srečno zaljubljena Nina Osenar, pred časom je sporočila, da je zaljubljena v novinarja Mladine Jureta Aleksiča, se je v začetku leta dogovorila za sodelovanje z enim od novih fitnesov v Ljubljani. V njihovi telovadnici bi imela vsak delavnik (ob torkih, sredah in četrtkih celo po dvakrat) vadbo joge. V fitnesu so jo že v začetku aprila, en mesec pred začetkom akcije, uvrstili na urnik in to na veliko oglaševali po različnih slovenskih medijih.

Od vsakega tečajnika naj bi zahtevala doplačilo

Od nekdanje Playboyeve zajčice in pevke se je veliko pričakovalo, čeprav je že pred časom zaslovela kot najdražja vaditeljica joge, svoje znanje je delila za kar 160 evrov na mesec. Začetek maja, takoj po praznikih, je prinesel trenutek resnice. Osenarjeva naj bi na prvo vadbo, ki je bila 7. maja, prihitela z desetdnevne očiščevalne meditacije. Ob brezplačnih vadbah v prvih treh dneh je bil ogromen naval, tako da se je bilo treba celo naročiti. A še isti konec tedna o jogi v fitnesu ni bilo ne duha ne sluha. Tudi na novem urniku, ki je začel veljati ta teden, joge Nine Osenar ni več.

Kot nam je uspelo izvedeti, je bilo za vadbo premalo zanimanja, saj je bilo treba zanjo vsak mesec doplačati 80 evrov, kar prej ni bilo nikjer omenjeno. Osenarjeva naj bi lastnikom fitnesa na sestankih zagotovila, da bo na vadbo pripeljala tudi svoje tečajnike, a teh očitno – ni.

Povezane vsebine