KAZEN

Vroče v BB: počilo je med »hinavko« in »vegeto«

Objavljeno: 11.03.2016 07:21Posodobljeno: 11.03.2016 07:21

Eden od tekmovalcev bo nominiran vsak teden do konca sezone šova Big Brother. In to je ...

Med kraljico Mirelo in Klemnom je precej vroče. Klemen, ki ji mora oporekati, jo namreč kar dobro spravlja ob živce. Eden od bolj simpatičnih trenutkov se je zgodil, ko mu je ob enem od dnevnih prepirov zabrusila: »Zakaj se vedno vmešavaš? Si vegeta? Mešanica začimb?« Večkrat pa ji je očital, da je hinavka in da ni 'fer'. »Igraš hinavsko igro, punca,« jo je opozoril Klemen, ki ne ve, da Mirela ne sprejema nobenih odločitev, ampak le predaja odločitve skriti družini.

Njun spor pa je ob pomoči skrivne in lažne družine Cerić dosegel vrhunec v četrtkovih večernih urah. 

Povezane vsebine

Potem ko je Mirela (po izboru družine Cerić) z dodatnim nominacijskim glasom nagradila Almo, je zvečer – prav tako po izboru družine – morala enega od stanovalcev kaznovati s tem, da bo do konca sezone Big Brother vsakotedensko nominiran. 

Grega je v imenu družine naznanil odločitev, ki ni bila sprejeta soglasno: »Odločili smo se, da to kazen prejme Klemen. Razlog pa je, da je prvi teden, ko je prišel, ni bil tisto, kar je v resnici, in na neki način zasluži kazen.« Dodal je, da sta bila Jasmin in Tugomir proti, ker pa je bila zadnja beseda podeljena njemu, je obveljala njegova volja. Ker ima on zadnjo besedo, obvelja njegova.

Mirela je morala odločitev nato predstaviti sostanovalcem. »Ko že pomisliš, da slabše ne more biti ...« je zamomljala, ko je zapustila spovednico. Nato je dodala: »O, bog, pomagaj.«

Ko je naznanila odločitev, Klemen ni imel dodatnih vprašanja in ni zahteval pojasnil, zakaj se je tako odločila. »Spoštujem tvojo odločitev. Prvič, da nisi bila hinavska,« je komentiral vse skupaj.

Že čez nekaj minut pa sta se zapletla z Mirelo v nov besedni dvoboj. Klemen ji je dejal: »Upam, da bova kdaj skupaj nominirana.« Seveda mu kraljica ni ostala dolžna: »Ne želi si tega, Klemen. Vsakič boš odletel, ko boš nominiran z mano.«

Alma, ki ji je Mirela nekaj ur prej podelila velik privilegij z dodatnim glasom na nominacijah, se je takoj postavila na Klemnovo stran: »Jo pa scotaš po mojem na nominacijah.« Njene pripombe Mirela ni slišala.