RESNIČNOSTNA LJUBEZEN

VIDEO: Spet skupaj! Mirela odšla v Beograd, sledilo obračunavanje

Objavljeno: 17.07.2017 10:41Posodobljeno: 17.07.2017 10:41

Slovenska starleta se je vrnila na facebook.

Zadnje dneve se je špekuliralo o koncu ljubezenskega razmerja med slovensko zvezdo resničnostnih šovov Mirelo Lapanović in Milutinom Radosavljevićem Milijem. Pisalo se je predvsem o njeni morebitni vrnitvi k bivšemu zaročencu Andreju Laharnarju. A stvari so se očitno le postavile na svojo mesto. 

Mirela je namreč odpotovala v Beograd, njen novi dragi pa jo je po njenih besedah pričakal kot kraljico.

Mili in Mirela sta se razšla kmalu potem, ko je on zapustil vilo, nekaj časa pa sta bila menda celo na bojni nogi. Mili je trpel v dno duše, Mirela je bila bitko z bivšim zaročencem in skrbništvom nad otroki. Neko noč je celo končala v bolnišnici, njen dragi Mili pa je bil takrat njena največja podpora. Da je stvar ekstremno resna, je pokazal njen umik s spletnih omrežij.

Kakor koli že, parček je, kot kaže, zgladil medsebojne odnose, saj sta, sodeč po objavah na facebooku, že skupaj v Beogradu. V naglici sta v živo predvajala posnetek, v katerem sta pohvalila vse svoje privržence in poudarjala, kako velika in trdna je njuna ljubezen. Vsem svojim 'hejterjem' (nasprotnikom, sovražnikom, op. p.) sta seveda namenila nekaj krepkih besed.

 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja