KDO BO ZMAGAL

VIDEO: Ema 2017: tujina navija za Alyo in Niko Zorjan

Objavljeno: 17.02.2017 17:33Posodobljeno: 17.02.2017 17:33

Danes in jutri sta na sporedu predizbora, prihodnji teden pa bo jasno, kdo nas bo letos zastopal na Eurosongu v Ukrajini.

Danes bo na sporedu prvi predizbor Eme 2017. Izseki pesmi, ki so jih organizatorji predstavili že pred dnevi, so naleteli tudi na odziv v tujini. Blogerja wiwibloggs sta komentirala izseke in najbolj sta jih navdušila Alya in Nika Zorjan. Dejala sta tudi, da Slovenija na Eurosongu nikoli ni uvrščena dovolj visoko. Spomnila sta se Tinkare Kovač, Maraaye, Maje Keuc in Omarja Naberja. Evrovizijska navdušenca Deban in William sta pred kamero prvič prisluhnila skladbam in jih komentirala.

Za skladbo zasedbe King Foo sta dejala, da je leto 2017, skladba pa ni v tem obdobju. Za Niko Zorjan sta dejala, da je moderna in zabavna. Navdušena sta bila tudi nad tem, da je prepevala v prekmurščini. Najzabavnejša je bila reakcija na zasedbo Tosca Beat. Dejala sta, da ju je kar nekoliko strah, saj da ju skladba spominja na pot v pekel.

Za Leo Sirk sta dejala, da je vse zelo temačno in že slišano. Za skladbo zasedbe Sell out menita, da zveni, kot da je iz poznih 90. let prejšnjega stoletja. Ko sta prebrala naslov Zale, sta si obetala veliko, ko sta jo slišala, pa nista bila preveč navdušena. Najbolj ju je pa razočaral smeh sredi prepevanja. Pravita, da skladba zaradi tega zveni ceneno.

Ko je zapela Alya, sta bila povsem očarana. »To je čudovito, hočem slišati še več. V trenutku gre v uho.« Navdušena sta tudi nad glasom Omarja Naberja.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja