DOLGOROČNI CILJI

Vanesa razkrila: Po šoku sem potrebovala čas, da sem si opomogla

Objavljeno: 15.11.2017 07:18Posodobljeno: 15.11.2017 07:18

Odločena je, da ji bo uspelo priti do želene številke.

Ob zadnjem izločanju v oddaji The Biggest Loser Slovenija je tekmovalka Vanesa Mesarec doživela pravi šok, ko se je morala posloviti in oditi domov. »Velik šok je bil. Dva dni sem potrebovala, da sem spet prišla k sebi,« je priznala za Planet TV, a se je spravila v red in se odločila, da bo nadaljevala naporne treninge in upoštevala prehranjevalni načrt, ki ji ga je naložila dietetičarka.

»Treniram zjutraj in zvečer. Ko je možnost, je z mano tudi oče, ki mi sestavi treninge in mi pomaga,« je razkrila. Njen oče, ki je rokometni trener, je povedal, da je oddajo spremljal in videl, kakšne vaje so opravljali. Poudaril je, da so te zelo težke, še posebej za ljudi s tako težo.

Ob vrnitvi domov je mama ugotovila, da je Vanesa bolj nasmejana in vesela. Opaža, da je bila to zanjo kot nekakšna šola.

»Doma imam enake jedilnike kot v hiši.« Kilogrami se zato topijo, Vanesa pa bi rada do finalne oddaje izgubila še deset kilogramov. Na dolgi rok si želi, da se številka na tehtnici približa 70 kilogramom. Ve, da je do tam še dolga pot, a ji s trdim delom lahko uspe tudi to.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja