BITKA

V novo leto z novimi šovi

Objavljeno: 28.01.2016 21:28Posodobljeno: 28.01.2016 21:28

Dve največji komercialni televiziji pri nas, POP TV in Planet TV, se bosta leta 2016 za gledalce še naprej borili z resničnostnimi šovi.

Slovenske komercialne televizije so se v leto 2016 zapodile s polno paro. Obljubljajo številne zanimive novosti ter nove sezone starih, že uveljavljenih oddaj.

Vrača se Jasna Kuljaj?

Najbolj razvpita novost na Planet TV je resničnostni šov Bilo je nekoč. Avdicija za tekmovalce, ki se bodo borili za 50.000 evrov, je že končana. Za sodelovanje se je med drugim potegoval tudi stari znanec malih zaslonov Sebastijan Studenčnik. Mladenič, ki je sedem tednov preživel v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, bi rad poskusil srečo še v šovu, v katerem se bodo udeleženci vrnili v daljno preteklost, v obdobje Ilirskih provinc. Kje bodo snemali omenjeni šov, ki bo vsaj glede omejenega dostopa do dobrin civilizacije za tekmovalce podoben izziv, kot je bilo bivanje na kmetiji, na Planet TV še ne želijo izdati, za zdaj pa molčijo tudi o voditeljici. Govori pa se, da naj bi tudi ta šov, tako kot Kmetijo: Nov začetek, pospremili komentarji brez cenzure, ki jih je moderirala Jasna Kuljaj. V tej vlogi bi jo lahko, če govorice držijo, videli tudi tokrat. Resničnostni šov Bilo je nekoč je ustvarjen po licenci švedske produkcijske hiše Strix, ki je ustvarila tudi Kmetijo. Slovenci ga bomo snemali med prvimi. »Za tiste, ki se ob televizijskem zaslonu radi nasmejejo, bomo poskrbeli z novo igrano zabavno serijo Da, dragi, da, draga,« obljubljajo planetovci. V njej bosta gledalce zabavala priljubljeni igralec Mestnega gledališča ljubljanskega Lotos Vincenc Šparovec in nekoliko manj znana Gorka Berden, ki je študij igre opravila v Parizu. Kot so še sporočili s Planet TV, se leta 2016 na male zaslone vračajo tudi že uveljavljene serije in oddaje: uspešnica Ena žlahtna štorija, Bognedaj, da bi crknu televizor, Ta teden z Juretom Godlerjem in Galileo, obljubljajo pa še kakšno presenečenje.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.