KOSTANJ IN MOŠT

Tudi Ines postala vremenarka

Objavljeno: 21.11.2017 20:56Posodobljeno: 21.11.2017 20:57

Televizija TV3 zakorakala v jesen. Jasmina Kandorfer za tri mesece okoli sveta.

  • Po uradnem delu je zapela Regina.
  • Nataša Naneva v frizerski akciji.
  • Glasbenika Gianni Rijavec in Vili Resnik.
  • Nova voditeljica Ingrid Ulaga.

Jesen je v naravi čas, ko se pobirajo sadovi dela. To prispodobo so uporabili tudi na najmlajši slovenski televiziji TV3. V svojih prostorih so pripravili druženje ob kostanju in sladkem moštu, hkrati pa so predstavili ustvarjalce televizijskega programa, voditelje in nazdravili svojim uspehom.

Kot voditeljica sem doživela velikanski napredek na osebnostni in duhovni ravni.

Prireditev sta povezovala stari televizijski maček Rado Mulej, ki na TV3 vodi oddajo Zmenki, ter njegov mlajši kolega Žan Papič, stand up komik in igralec, ki se trenutno preizkuša še v vlogi voditelja v televizijskem kvizu Izberi ali poberi. Voditelja sta poklepetala s Tomažem Taškarjem, direktorjem ekipe TV3, in z drugimi vodilnimi predstavniki ter tudi z Giannijem Rijevcem, ki že leta pripravlja in vodi oddajo Na kavi z Giannijem. Giannijeva sproščenost, ki je del njegove osebnosti, je idealna za tovrstno oddajo, v kateri gosti znane osebnosti iz javnega življenja. Pogovor, ki poteka ob kavi, je spontan in gostje običajno pozabijo, da so poleg tudi kamere.

Del voditeljske ekipe je tudi Nataša Naneva. Manekenka in inštruktorica zumbe je dokazala, da se odlično znajde v vlogi moderatorke resničnostnega šova Zlati rez.

Na dogodku je manjkala Jasmina Kandorfer. Jasmina je, kot zatrjuje, »med vodenjem oddaje Ob kavi napredovala ne zgolj kot voditeljica, temveč je doživela tudi velikanski napredek na osebnostni in predvsem duhovni ravni«. Zadnje čase je začutila še željo po potovanjih in odkrivanju novih dežel, kultur, pogledov, s čimer si še dodatno nabira notranje bogastvo. Tokrat se je v oddajo javila kar s Havajev, s fantom sta se namreč odpravila na potovanje okoli sveta, in to za kar tri mesece.

Voditelja sta gostom, kot posebno presenečenje, predstavila še mično manekenko in misico Ines Korošec, ki se bo gledalcem TV3 že prav kmalu predstavila v vlogi vremenarke, in novo voditeljico, prav tako lepotico Ingrid Ulaga, ki bo na TV3 poročala o znanih in slavnih od tukaj in daleč. 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja