BOLEČINA

Tanja Ribič razkrila srhljivo izkušnjo

Objavljeno: 26.02.2016 09:25Posodobljeno: 26.02.2016 09:25

Pred leti je imela težave z zdravjem, vzrok bolečine pa je bil precej nenavaden.

Igralka Tanja Ribič je zagovornica zdravega življenja in prehrane, in čeprav poskuša svoje telo ohranjati kar se da mladostno in pazi na svoje zdravje, pa ni imuna proti bolečini. Prijateljem je razkrila precej nenavadno in nekoliko srhljivo izkušnjo, ki je dala marsikomu misliti.

»Pred leti me je neznosno bolel sklep pod desnim kazalcem. Nisem mogla pisati ne voziti avtomobila na prestave, če se me je kdo dotaknil, sem zavpila. Šla sem k zdravniku, napisal mi je kup napotnic, nekaj sem jih res izkoristila, a ni bil artritis ne alergijska reakcija. Pa mi reče neki gospod, ko sem se zatekla na bioresonanco, naj grem preverit, ali imam kakšen mrtev zob,« razlaga Tanja, ki je priznala, da takrat ni vedela, kako orkestrsko uglašen aparat je naše telo.

Povezane vsebine

Tanji je gospod priporočil zelo napredno in ozaveščeno zobozdravnico, ki je pri igralki odkrila mrtev zob in nato izmerila njegovo toksičnost. »Bila je zelo visoka. Odločila sem se za odstranitev zoba. Čez dva dni je sklep na roki postal popolnoma neboleč. Prst sem dobila nazaj. Za ceno strupenega zoba. Sploh ne vemo, kakšen vir toksinov je lahko mrtvi zob. Mi jih poskušamo zdraviti, zapirati. Dejstvo je, da ima zob dentinske kanale, skozi katere pride do infekcije, strupi pa gredo lepo rovarit po telesu,« je še povedala Tanja, ki je ob tem priznala, da se je takrat njen pogled na medicino spremenil.