BILO JE NEKOČ: BREZ CENZURE

Špela Grošelj je lahko tečna kot drek

Objavljeno: 11.03.2016 07:00Posodobljeno: 11.03.2016 07:00

Pevko, zdaj pa tudi komentatorko v oddaji Bilo je nekoč: Brez cenzure Špelo Grošelj smo povprašali o prvih vtisih o novi vlogi.

Za vami je že kar nekaj oddaj Brez cenzure. Kako bi do zdaj ocenili svojo komentatorsko kariero?
Preden sem sprejela vlogo komentatorke, sem si vsekakor pogledala nekaj oddaj pretekle sezone. Letos bolj komentiramo samo dogajanje, seveda se tudi zbodemo med sabo, medtem ko sta v lanski sezoni svoje perilo javno prala Denis in Lara. Sta pač imela skupno zgodovino. Letošnja oddaja je zato drugačna kot lanska. Tudi šov, tekmovalci in zapleti so drugačni.

Med komentatorji ste tisti, ki poskuša debato, ko ta zaide, recimo, na Jasnine spolne položaje, spraviti nazaj na pravi tir. Kaj je tisto, kar vas najbolj zmoti?
Sama nisem človek, ki bi javno razpredala o svoji intimi, posteljnih aktivnostih ali položajih. Prišla sem komentirat dogajanje v šovu, karakterje tekmovalcev, zaplete in ne svoje intime. In ne, Jasnina neposrednost me ne zmoti, meni se zdi zelo zabavna. Njene pripombe me nasmejijo.

Jasna je za Vikend dejala, da se ji zdi, da vi malo igrate, da v debati zastopate konservativno stran, a da pričakuje, da se boste še sprostili. Se torej nameravate sprostiti in se približati ravni Jasnine in Denisove debate?
Ne bi rekla, da igram. Ločim zasebno in javno. Samo za to gre. Nimam se za konservativko, ampak preklinjala v javnosti ne bom. To se enostavno ne spodobi. In počutila bi se grozno, če bi to počela.

Dejali ste, da se v šov ne bi prijavili, a če bi bili tam, kaj bi vas najbolj motilo? Ljudje, hrana, higiena, naloge ...
V šov se ne bi prijavila, ker nimam potrebe po razkazovanju svoje intime, šibkih točk, temperamenta ... Vsekakor pa bi imela največje težave s hrano in higienskimi razmerami. S hrano zato, ker ne jem zelenjave in bi bila zato non stop lačna in zato drugačna. Tečna. Kot drek.

Zdaj ste spet pogosto na malih zaslonih. Nameravate to izkoristiti za izid kakšne nove pesmi?
Nova pesem je narejena že mesec dni, izid pa je načrtovan spomladi. To bi se zgodilo z oddajo ali brez nje, ker je glasba še vedno moja največja ljubezen in prioriteta.