PRIJATELJICI

Špela Grošelj in Jasna Kuljaj: Sva brutalno iskreni

Objavljeno: 04.04.2017 18:19Posodobljeno: 04.04.2017 18:21

Marsikje ju lahko srečamo skupaj.

Jasna Kuljaj in Špela Grošelj sta v oddaji Brez cenzure stkali prijateljstvo, in čeprav ju na malih zaslonih trenutno ni videti, ju lahko marsikje srečamo skupaj. Med drugim v telovadnici, prava paša za oči pa sta tudi na družabnih dogodkih.

»V Špelini družbi se dobro počutim, ker sva obe brutalno iskreni. Iz tega izhaja tudi najin humor. Ker sem nekaj let starejša od nje, nisem tako v koraku z moderno tehnologijo, zato se Špela rada norčuje iz mene in me primerja s svojo mamo, ki je prav tako tehnološko zaostala. Na ta račun se precej nasmejiva, se mi pa zdi, da sem v tem tandemu jaz kanček bolj umirjena, toda to je verjetno posledica tega, da sem mama. Mame pa ne skočimo v zrak zaradi malenkosti,« o prijateljstvu s Špelo v smehu pove Jasna. 


»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja