BODOČA PRVA DAMA?

To so tuji mediji izbrskali o Melanii Trump

Objavljeno: 29.01.2016 07:32

Dejala je, da je samosvoja in da je po njenem mnenju Trumpu prav to všeč na njej.

  • Melania Trump

Bitka za predsedniški stolček v Beli hiši že poteka, vse več medijev pa ugiba, kakšna je vloga Slovenke Melanie Trump. Kakšna prva dama bo, če bo zmagal njen mož Donald Trump? Za zdaj se drži precej nazaj (menda zato, ker se posveča njunemu devetletnemu sinu), kar mnogi strokovnjaki ocenjujejo za dobro, sploh če se ne spozna najbolje na politiko. Svetujejo ji, naj se ukvarja s temami, ki jih pozna. Pri tem omenjajo arhitekturo, dobrodelnost in znanje več jezikov. Trump namreč obvlada le enega, piše Independent.

Sicer pa Melania ne bi bila prva prva dama, ki se je rodila v tujini. To je bila namreč že Angležinja Louisa Adams. Prav tako ne bi bila prva, ki se je poročila z ločenim predsednikom. To je bila denimo Nancy Reagan. Je pa res, da bi bila prva prva dama, ki je tretja žena ...

Pravijo pa, da bi bila ena najbolj razgaljenih prvih dam. Pred leti se je namreč krepko noseča fotografirala v zlatem bikiniju na moževem letalu za revijo Vogue.

Melania pa vsekakor ni samo Trumpov dodatek. To je v intervjujih večkrat poudarila: »Imam svoje mnenje.« Za Haarper's Bazaar je dejala, da je samosvoja in da je po njenem mnenju Trumpu prav to všeč na njej.

Independent je spomnil še na dogodek iz šova The Apprentice, kjer je Melanii eden od tekmovalcev prišel na obisk v tripleks nad Manhattnom in ji dejal, da je lahko zelo srečna. Melania se mu je s šampanjcem v rokah zahvalila in dodala: »On pa ne?«