VROČE

Slačifantje za Rebeko

Objavljeno: 16.03.2016 16:39Posodobljeno: 16.03.2016 16:39

Pevka na svojem profilu na družabnem omrežju vabi na vroč večer.

Rebeka Dremelj je ena tistih estradnic, ki s pridom uporabljajo družabna omrežja. Na svojem profilu na facebooku med drugim nagrajuje in razveseljuje oboževalke in oboževalce. Redno pripravlja žrebanja, podeljuje nagrade in vstopnice za nastope ter podobno. Tokrat se je odločila, da bo nekaj priredila samo za oboževalke: deset jih bo peljala na nastop najbolj vročih fantov na svetu, legendarne slačiskupine Chippendales! In zakaj je sklenila, da ženskam temeljito dvigne adrenalin in temperaturo? »Čas je, da se dekleta in žene malce nagradijo za to, ker so bile vse leto pridne, in da si malce dajo duška ter sprostijo ženske hormone. Da uživajo, se zabavajo in si predvsem napasejo oči. Kaj je boljšega za to, kot so popolno izklesana telesa lepotcev, ki ženske s senzualnimi gibi popeljejo do ekstaze? Pa ne le eden, ampak kar deset lepotcev na kupu!« se smeji.

Izbranke pa si ne bodo ogledale le vroče predstave, ampak se bodo s stasitimi fanti družile v zaodrju ob kozarčku penine. Posebno druženje bo 14. aprila v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bodo znameniti slačifantje na svetu nastopili.

Rebekinega moža menda ne moti, da bo med srečnicami, ki si bodo napasle oči na postavnih plesalcih, tudi njegova žena. »Na letošnje valentinovo sva praznovala že 17 let, odkar sva postala par, in tudi v zakonu dobro voziva. Imava se rada, imava krasno hčerko, radi se imamo … Kaj človek še hoče več?« odgovori.