BIG BROTHER

Prijateljica Marka iz BB razkriva pikantnosti: Podstavili so mu

Objavljeno: 03.03.2016 10:53Posodobljeno: 03.03.2016 10:58

Prijatelji pravijo, da je Marko kavalir in šaljivec, ne pa moški, ki bo zapeljeval ženske.

Marko Jovanović, 20-letnik iz Pirana, ni le najvišji tekmovalec letošnjega Big Brotherja, temveč tudi prava paša za ženske oči. To je spoznala tudi 39-letna Mirela, Markova »sorodna duša«, ki v hiši ne skriva svoje naklonjenosti do Primorca, za katerega je povedala, da bi bil lahko njen sin. O tem, kakšen je Marko in ali bo podlegel Mirelinim čarom, smo se pogovarjali s Sanjo Kerić, Markovo prijateljico, ki smo jo lani gledali v resničnostnem šovu Bar.

»Marko je dobričina. V šov se je prijavil, ker je šel pred kratkim živet na svoje oziroma v najem. Povedal nam je, da bi si mogoče kupil stanovanje, če bi zmagal. Je ambiciozen, ima službo, je precej zrel za svoja leta, zato ga tudi privlačijo zrele ženske,« nam je zaupala Sanja. Markove prijatelje zato skrbi, da bi se lahko zapletel z Mirelo.

Povezane vsebine

Prijatelji v skrbeh

»Jaz, njegov brat in prijatelji smo v skrbeh, ker je Mirela videti dobro in je pravih let. To zna biti malce kritično. Še preden je šel v hišo, sem mu zabičala, naj se ne zapleta z ženskami,« pravi Sanja v smehu. Prepričana je, da so ustvarjalci oddaje Marku namerno »podtaknili« Mirelo, ob tem pa dodaja, da Marko ni takšen, kot ga poskušajo prikazati. »Ne želim si, da bi izpostavljali samo to, da je nekakšen zapeljivec, ker v bistvu ni. Je velik šaljivec, do žensk pa spoštljiv,« nam je povedala Sanja. Ta je Marku pred vstopom v hišo svetovala, naj s sostanovalkami ne seksa, temveč naj se raje zaljubi, če se bo že zapletel s katero od njih. »Za Marka lahko povem, da je pravi kavalir. Verjetno ga bodo zato vse osvajale,« dodaja Sanja.

Za Marka še pravi, da ima velike možnosti za zmago, ker ni konfliktna oseba. »Ne prepira se in ni agresiven, edina stvar, ki ga spravi iz tira, je kakšna tekma,« razlaga Sanja, ki je prepričana, da če bo Marko zdržal v hiši nekaj časa, ima zagotovo velike možnosti za zmago.