BILO JE NEKOČ

Presenečenje: dva nova bosta mešala štrene

Objavljeno: 26.03.2016 21:25Posodobljeno: 26.03.2016 21:27

Njuna naloga je, da se predstavljata kot par.

V dvorec šova Bilo je nekoč sta vstopila nova tekmovalca, ki bosta dobro premešala karte, njuna naloga pa je, da se predstavljata kot par. Če bosta tekmovalce prepričala, da sta res v intimni zvezi, si bosta priborila imuniteto. Premešali se bosta tudi ekipi, nova tekmovalca pa sta postavljena za vodji ekip oziroma za pomočnika.

V dvorec vstopa 19-letna dijakinja Emanuela Pučko iz Žalca, ki se je v šov prijavila, ker se ji je zdel koncept oddaje zelo zanimiv. »Mislim, da bo šlo. Se mi je že zgodilo, da se mi je pokvaril telefon in sem brez težav zdržala brez njega kar dva meseca. Tudi drugače se zelo hitro prilagajam novim okoliščinam. Malo me skrbi le zaradi higiene, a se bom tudi temu prilagodila,« je povedala. Na posestvu bo najbolj pogrešala mamo, sestro, brata, polsestro in mačehina sinova. Preizkušnje je ni strah, saj je pripravljena na vse, skrbi jo le to, da bi zbolela.

Poleg Emanuele na posestvo prihaja tudi 27-letni Niki Pagon iz okolice Cerknega. Zase pravi, da je človek, ki okolico napaja z dobro voljo in energijo. »Moja najslabša lastnost je, da se zelo hitro navežem na človeka, kar se je po mojih izkušnjah izkazalo za ne ravno najboljše. Moje najboljše lastnosti pa so, da sem trmast, iznajdljiv in pošten.« V šovu bo najbolj pogrešal družino, prijatelje in domače okolje.

Predstavitvene informacije