BILO JE NEKOČ

Preobrat: žensko spustili domov, namesto nje bo tekmoval moški

Objavljeno: 15.03.2016 09:19Posodobljeno: 15.03.2016 09:20

Ali bodo sploh še kaj jedle?

  • Foto: Planet TV
  • Foto: Planet TV

Vsak teden dvorec obišče župan, ki svojim vajencem naloži tedenske naloge. Opazil je, da Gloria ni videti najbolje. Ta je dejala, da se počuti zelo slabo in da na posestvu ne more več ostati. Župan je ugodil njeni želji in ji naročil, naj vzame svoje stvari in se poslovi od sotekmovalcev. Župan je nato tudi povedal, da je za Glorio že našel zamenjavo, in sicer Blaža, ki je po porazu v forumu moral zapustiti posestvo. Tekmovalci so bili ob njegovem povratku na posestvo seveda presenečeni, potem pa so povedali, da so veseli, da se je vrnil. Bo pa Blaž zdaj nastopal v ženski ekipi.

Razmere vse prej kot lahke

Kot kaže, pomanjkanje hrane v dvorcu najtežje prenaša Breda. Od zadnjega semnja, ko so si tekmovalci lahko nakupili zaloge hrane, je minilo že teden dni. Članice ženske ekipe so si skuhale zadnji obrok, zdaj pa v shrambi ni ničesar več in ne vedo, ali bodo sploh še kaj jedle.

Vsaj malo mleka

Najglasnejša je Breda, ki se že od prvega dne na posestvu pritožuje zaradi pomanjkanja hrane. Povedala je, da zaradi tega že čuti posledice, saj da je izgubila kar nekaj kilogramov. V solzah je obupano povedala, da si želi, da bi imela vsaj malo mleka.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije