FATALKA LETA

Poptevejevka pred hčerko Miše Molk

Objavljeno: 20.10.2017 22:13Posodobljeno: 20.10.2017 22:15

Najbolj fatalna Slovenka leta 2017 je Ota Širca Roš. Za zmagovalko so fatalne tudi slabe odločitve.

Najbolj usodna ženska leta 2017 je znana, to je televizijska voditeljica rubrike Pop In v oddaji 24ur na POP TV, Ota Širca Roš. Dogodek je povezoval Domen Valič, ki pa ni mogel iz svoje kože komika, manjkal pa ni niti kuharski mojster Bine Volčič, ki je poskrbel za kulinarična nebesa vseh navzočih.


Ženske zapeljujemo, rojevamo, manipuliramo, smo strastne in tudi bolj senzibilne.Širca Roševa je ob zmagi dala vedeti: »Ženske zapeljujemo, rojevamo, manipuliramo, smo strastne in tudi bolj senzibilne, zato lahko sežemo onkraj oprijemljivega.« Najbolj fatalno se počuti ob kateri spremembi, za katero je zaslužena zgolj zato, ker je to ona. Njeni argumenti so značaj, šarm in humor. Dodaja: »Drugega argumenta sploh ne potrebujem.« Prepričana je tudi, da za vsako odločitev in potezo v življenju odgovarjamo s posledicami, saj z njimi seveda vplivamo na sebe in tudi na druge. Torej so vse odločitve fatalne. Ota stoji za vsemi, tudi če so slabe.

Poleg nje so bile v izboru za najbolj fatalno žensko leta 2017 še voditeljica na Kanalu A Nuša Lesar, Alja Novak Viryent, Hana Karim, Ula Furlan, Pia Škofic, Ines Erbus in Tjaša Perko, ki so se prav tako lesketale v Festivalni dvorani v Ljubljani. Mimogrede, najbolj fatalna ženska je v dar prejela vazo, nekaj nakita in tako kot vse druge – šopek. 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja