ZNANI OBRAZI

Ponovoletna zabava

Objavljeno: 21.01.2018 21:58Posodobljeno: 21.01.2018 22:00

Na tradicionalni Slonovi zabavi smo srečali Demetra Bitenca in Nino Šušnjara.

V hotelu Slon v Ljubljani tradicionalno praznujejo novo leto po novem letu, okoli datuma, ki zaznamuje prelom leta na pravoslavnem koledarju, se pravi januarja, ko je praznična evforija, ki zajame deželo, že mimo, tveganje, da bodo povabljenci že zasedeni z drugimi dejavnostmi na družabnem parketu, pa precej manjše. Tako so storili tudi letos, ko so povabili na zabavo skupaj s hoteloma Kompas in Lovec. Pod streho legendarnega ljubljanskega hotela so se zbrali številni znani obrazi, katerih ženski del je tokrat razveselila igriva oblačilna zapoved – obleka v slogu osemdesetih let.

Številne dame so si tako za to priložnost nadele igriva oblačila v kovinskih barvah in z bleščicami, ki so bila prava paša za oči. Gospodje so bili, v skladu z navodili na vabilu, oblečeni sproščeno, čeprav so le redki kljub dovoljenju pustili kravato doma.

Družba je uživala v izbrani jedači in pijači izpod kuhalnic in nožev vrhunske hotelske kulinarične ekipe, ki je zadnjo piko na i večeru postavila z jagodno torto, ob kateri so pili izbrani znamki konjaka ali viskija. Za dušne radosti je skrbela odlična glasba, prepevala je diva slovenske glasbene scene Nuša Derenda. Pevka, ki letos praznuje 20. obletnico samostojnega ustvarjanja, pred nekaj meseci pa se je premierno predstavila s svojo kolekcijo nakita, je goste pripravila do tega, da so se celo zavrteli po plesnem parketu.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja