KMETIJA: NOV ZAČETEK

Pogovor z Majo: Kje so seksali kmetje, ko so ugasnile kamere

Objavljeno: 08.11.2015 10:11Posodobljeno: 08.11.2015 10:13

Maja pravi, da sta si z Nikom pred vstopom na kmetijo obljubila, da tega ne bosta počela.

Kmetija: Nov začetek ni tiste vrste šov, kjer so tekmovalci ves čas pod nadzorom kamer. Znano je namreč, da imajo ponoči mir in da snemalne ekipe večinoma ne kratijo njihovega že tako kratkega nočnega miru. Glede na to, da sta letos v šov vstopila dva para, so gledalci pričakovali malce več nežnosti, a so bili večkrat priča prepirom in sporom med zaljubljenci kot poljubom.

Kljub temu pa se je tudi za te našlo nekaj časa, saj je kmetica Maja zaradi številnih zdravstvenih težav in drugih tegob začela domnevati, da je noseča. To je sicer v pogovoru za naš spletni portal zanikala, na vprašanje, ali na posestvu obstajajo skriti kotički, kjer sta se z Nikom predajala strastem, pa je dejala: »Že pred vstopom na kmetijo sva se dogovorila, da tega v šovu ne bova počela, in tudi nisva. Bala sva se namreč, da bi naju kdo zalotil ali pa, da bi se zagovorila.«

Maja je poudarila, da sta bila v šovu vzdržna, prav tako je rekla, da sta si to obljubila tudi Faki in Maruša. Ker pa ni bila ves čas z njima, tega ne more z gotovostjo trditi, nam je še zaupala.   

Povezane vsebine