LOVKE DANICE LOVENJAK

Po nesreči je spoznal, kdo so pravi prijatelji

Objavljeno: 13.01.2016 10:59Posodobljeno: 13.01.2016 11:00

Primorski glasbenik Slavko Ivančič se je julija lani po hudi prometni nesreči boril za življenje. Zdaj poln optimizma in nove življenjske volje okreva v krogu družine, načrtuje celo vrnitev na odre.

Za legendarnega pevca Slavka Ivančiča je bilo zadnjih nekaj mesecev izjemno napornih. Po hudi prometni nesreči, v kateri si je poškodoval glavo, se je boril za življenje. Po dolgotrajnem okrevanju, v bolnišnici je preživel pet mesecev, je spet zaživel. Na novo. »Vse se je naredilo, da lahko živim to življenje naprej,« mi pove, ko ga obiščem v njegovi priljubljeni restavraciji v Portorožu. Njegov optimizem kar sije iz oči, čeprav priznava: »Nisem tak frajer. Tudi če nisem več v bolnišnici, moram paziti. A to, da ne pijem in ne kadim, štejem v velik plus. In teh plusov bo še veliko v mojem življenju, mislim, da ne bom razočaral.« Svojo vrnitev načrtuje maja, ko bo v ljubljanski Soči pripravil koncert in se zahvalil vsem, ki so mu pomagali prestati najtežje čase.

Čeprav ste pred kratkim preživeli hudo prometno nesrečo, imate nasmeh na obrazu. Kako ste?

Fenomenalno! Moram reči, da imam super družino in prijatelje. Prihajali so k meni, tako v izolsko bolnišnico kot v ljubljansko Sočo. V Izoli sem bil dva meseca, v Soči pa tri. Tam zaposleni so neverjetno dobre volje, svoje delo pa opravljajo zelo kakovostno. Na koncu sem bil kar malo zaljubljen v Sočo.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije