RAZGALILA DUŠO

Po ločitvi: česa se boji Helena Blagne in kaj obžaluje

Objavljeno: 21.02.2016 10:22

Žal ji je, da nima več otrok.

Pevka Helena Blagne, ki se je po dolgih letih zakona ločila od Mitje Zamana, je spregovorila o bolečini, ki jo prestajala, ko je ostala sama. »Ko sem bila v zvezi, sem si želela obdržati družino. Sprašuješ se, zakaj vendar toliko časa vlečeš. In ko se nekaj razbije ...« je priznala v oddaji Zvezdane Mlakar. Ob tem je povedala, da je šla po ločitvi v boljše življenje. »Zdaj res živim,« je povedala.

Čeprav se je namigovalo, da ima partnerja, je Helena povedala, da je samska. »Sem sproščena, sama s sabo, imam kup prijateljev. Če hočem, imam lahko partnerja, če nočem, ga nimam, lahko jih imam tudi več. Imam krasnega sina, veliko potujem, sem neodvisna,« je povedala Helena, ki pravi, da se, kljub temu da dovoljuje, da se bo še kdaj zaljubila, boji, da bo ostala sama, saj se bo v zvezi vedno držala nazaj. Razkrila je še, da ji je babica svetovala, naj se nikoli ne poroči. Zvezdana jo je ob tem vprašala, ali je bila kdaj tepena, in odgovorila je, da »tak moški ne bi šel živ skozi«.

Povezane vsebine

Imela bi tri

Helena, ki ima z Zamanom sina Kristijana, je ob tem razkrila, da ji je žal, da nima več otrok, in da si zdaj želi, da bi imela tri. »Ko sem bila najstnica, sem imela v denarnici fotografijo dojenčka in sem si želela sina,« je dejala pevka, ob tem pa povedala, da je velik vzor svojemu sinu. »Njegovi temelji se zdaj postavljajo. Pazim, da mu ne 'nakladam' preveč. Navržem mu kakšen nasvet in čakam, da pride k meni,« je razkrila Helena. Ob tem je še dejala, da si želi, da bi si njen sin našel dobro ženo in da bi nekoč imel družino.

Obremenjevala se je

Blagnetova je spregovorila tudi o staranju in priznala, da se najbolj boji tega, da bi bila nepokretna in odvisna od otroka. »Ženska z leti mogoče izgublja zunanjo lepoto, a osebnostno raste,« meni pevka, ki verjame v energijo. »Ženske imamo toliko vlog. Zame je bilo pa vedno pomembno, kaj bo rekla okolica. Na trenutke in pred leti sem se zelo obremenjevala, ker sem največ 'pokasirala', pa sem bila najmanj kriva,« je še povedala pevka, ki jo krivica zelo boli. 

Predstavitvene informacije