TUDI V ZDA SO PREBRALI SUZY

Peter Butoln: 
Melania 
ni vedela, 
da je bila 
Ines intimna tudi z menoj

Objavljeno: 25.03.2016 07:09Posodobljeno: 25.03.2016 07:32

Naslovno zgodbo nove revije Suzy, izpoved prvega ljubimca Melanie Trump (45), Petra Butolna (47), so prebrali tudi v ZDA. Javno se je nanjo odzvala njena sestra Ines, ki živi in dela v New Yorku. Butolna je obtožila laganja, ni pa jasno, ali je to letelo na Melanijino izgubo nedolžnosti ali na njegovo razkritje njune javnosti do sedaj neznane skupne dogodivščine. Je pa to potrditev, da vsaj Knavsovi v času ameriških predvolilnih bojev budno spremljajo tudi slovensko pisanje o Melanii Trump.

  • Skrivnostna Ines na facebooku objave po nekaj dneh pogosto zbriše
  • Foto: Zaslonska slika
  • Foto: Polona Pirc
  • Butoln je imel stike z Ines do leta 2013, potem pa je telefon utihnil

Ines Knauss (47), Melanijina dve leti starejša sestra, je minulo soboto na facebooku objavila naslovnico prve številke revije Suzy, zraven pa z velikimi tiskanimi črkami pripisala: »Ne laži, Peter!« Čeprav smo jo prosili za komentar, ga nismo prejeli, zato smo se ponovno obrnili na Petra Butolna. Tistega, ki je bil od pomladi leta 1987 nekaj mesecev Melanijin fant, zato je poleg očeta Viktorja spoznal tudi Ines, starejšo sestro, s katero sta skupaj živeli v Ljubljani, na Glinškovi ploščadi. Ko se je z Melanio razšel, je po odsluženem vojaškem roku Ines bolje spoznal, kot nam je že povedal, sta bila tudi intimna. In to smo zapisali.

Butoln še vedno, tako kot ob našem prvem srečanju, trdi, da vse izjavljeno drži in je v potrditev tega pripravljen prestati tudi test z detektorjem laži. Zakaj ga je torej Ines obtožila laganja? »Mislim, da je problem nastal zaradi Melanie. Gotovo ni vedela, da sem bil po najinem razhodu pozneje intimen tudi z njeno sestro Ines,« je prepričan Butoln.

Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine

Komentiranje članka v tem trenutku ni mogoče.