REKORDNA ODŠKODNINA

Pasti slave: Luka, pazi nase

Objavljeno: 09.01.2018 15:39Posodobljeno: 09.01.2018 15:40

Pred nami je zelo ljubeče obdobje, v katerem se bodo marsikateri znani pari osredotočili na ustvarjanje družine in sklenitev zakonske zveze. Priznana energijska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica Elena Sofia Seničar je tudi tokrat z nami delila ekskluziven pogled v razplet dogodkov, ki bodo korenito spremenili življenje našim zvezdam.

Zlati biser slovenskega in svetovnega športa bo pred največjo odločitvijo v svoji mladi karieri. Luko Dončića čakata rekordni odkup z bogato odškodnino in neverjetno uspešna kariera. Vendar se bo moral posloviti od svoje adrenalinske odvisnosti od hitre vožnje z avtomobilom. To mu je treba preprečiti, čeprav daje občutek, da ima vse pod nadzorom. V letu 2018 naša Elena na Lukovi glavi vidi krono, ki pa mu lahko hitro pade, če se ne bo še naprej trudil, da bi jo obdržal. Poleg adrenalina je zanj velikanska past slava z vsemi razvadami vred. Potreboval bo ljudi s pravimi nasveti in z ljubečim, nežnim pristopom.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja