ZAIGRAL JE

Od čarovnij do spotov

Objavljeno: 06.01.2016 17:31Posodobljeno: 06.01.2016 17:33

Tomi Gomilšek se je v videospotu raperja Vauksa, ki govori o drugačnosti, postavil v vlogo geja.

Čeprav se Tomija Gomilška najbolj spomnimo iz enega od šovov Slovenija ima talent, kjer se je uspešno predstavil kot čarodej, poti ni nadaljeval v svetu čaranja. Občasno še z veseljem nastopi in pokaže čarodejske spretnosti, predvsem na prireditvah za otroke, drugače pa se je po Talentih posvetil študiju, delu v družinskem podjetju in drugim izzivom.

Tako je že nekajkrat nastopil kot igralec v več videospotih slovenskih glasbenikov. Najljubša od vseh zvrsti mu je rap, in z marsikaterim raperjem se je tudi zasebno spoprijateljil. Zdaj je moči združil z raperjem Vauksem. Povabilu se je takoj odzval, saj spot in skladba Vseh skrivnosti se ne izda podpirata drugačnost. Tomi, ki so ga vabili tudi v manekenske vrste, se je z novim bradatim imidžem poskusil v vlogi geja.

In kako se je začelo sodelovanje? »To je resnična zgodba enega od Vauksovih prijateljev, ki je gej. Ni se želel javno izpostaviti, zato so mi ponudili, da bi v spotu zaigral namesto njega. Vauks je želel pokazati, kakšen je njun odnos, čeprav gre za človeka, ki sta različno spolno usmerjena. Tako se v spotu pogovarjava, igrava košarko, se voziva v avtomobilu in podobno. Povabilo sem z veseljem sprejel,« pravi.

Video je podprla tudi vrsta znanih slovenskih obrazov, med drugim raper Zlatko, zmagovalec Bara Črt Banko, Murat, radijski voditelj Tadej Bricelj, nogometni reprezentant Rene Krhin, Alya in drugi. Zanimivo pa je, da Tomi kljub več nastopom v spotih vsaj za zdaj nima posebnega namena, da bi se podal v raperske vode tudi kot izvajalec, čeprav že ima pesem Klošar ali gospod.

Predstavitvene informacije