JAMES NORTON

Novi James Bond snemal v Ljubljani

Objavljeno: 09.06.2017 18:50Posodobljeno: 09.06.2017 18:54

Slavni vohun v naših logih!

Eden najbolj vročih britanskih igralcev mlajše generacije James Norton se je ta mesec mudil v Ljubljani. Zvezdnika je v slovensko prestolnico prineslo snemanje televizijske serije McMafia, v kateri kot koordinator sodeluje tudi slovenski filmar Rok Cvetkov. Norton je sicer trenutno v središču pozornosti britanskih medijev zaradi vloge, ki jo bo igral v naslednjem filmu o James Bondu. Mladi lepotec bo namreč namesto Daniela Craiga stopil v čevlje slavnega vohuna 007.

Zvezdnik se je v Sloveniji mudil že drugič: prvič je bil pri nas septembra lani, ko je ekipa McMafia dva dneva snemala v Luki Koper. Naša lepa deželica pa je le ena od mnogih, ki so jih ustvarjalci uporabili za prizorišče snemanja. Ekipa je med drugim snemala v Zagrebu, Beogradu, Moskvi, Londonu in Dohi, zadnje kadre pa namerava posneti v Izraelu.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja